Ευχαριστήρια επιστολή της ΕΣΠΕΠ, προς το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου. - ΚΑΛΑΜΑΤΑ NEWS - ΚΑΛΑΜΑΤΑ NEWS

Ευχαριστήρια επιστολή της ΕΣΠΕΠ, προς το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου.

Ευχαριστήρια επιστολή της ΕΣΠΕΠ, προς το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου.

Share This

 


Ευχαριστήρια επιστολή της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Πελοποννήσου, προς το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου για την επιχορήγηση των αθλητικών σωματείων  που αγωνίζονται στις εθνικές κατηγορίες.

Το πλήρες κείμενο της δημόσιας ευχαριστήριας επιστολής αναφέρει:
“Το Δ.Σ. της ΕΣΠΕΠ θέλει να εκφράσει δημόσια τις θερμές της ευχαριστίες, για την πρόσφατη απόφαση του Περιφερειακού συμβουλίου Πελοποννήσου για την επιχορήγηση αθλητικών σωματείων των Περιφερειακών Ενοτήτων που αγωνίζονται σε Εθνικές κατηγορίες.
Η κάλυψη εξόδων μετακίνησης αθλητών και αθλητικών ομάδων, σύμφωνα με τον πρόσφατο Νόμο 4735/12.10.2020 κατά το άρθρο 66, όπου δίνει τη δυνατότητα σε Δήμους και Περιφέρειες, στην ουσιαστική και έμπρακτη υποστήριξη του ερασιτεχνικού αθλητισμού.
Στις δύσκολες μέρες που περνάμε όλοι μας, καταδεικνύεται με την απόφαση της Περιφέρειας Πελοποννήσου, η υψηλή αντίληψή της απέναντι στον αθλητισμό ο οποίος δοκιμάζεται πολλαπλά.
Σας ευχαριστούμε θερμά και ελπίζουμε το παράδειγμά σας να βρει μιμητές, που τόσο πολύ τους χρειάζεται ο ερασιτεχνικός αθλητισμός και το ελληνικό βόλεϊ ειδικότερα.”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages