Τηλεδιάσκεψη για το πρόγραμμα 2021, Προορισμός Πελοπόννησος - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Τηλεδιάσκεψη για το πρόγραμμα 2021, Προορισμός Πελοπόννησος

Τηλεδιάσκεψη για το πρόγραμμα 2021, Προορισμός Πελοπόννησος

Share This

 


To πρόγραμμα 2021, Προορισμός Πελοπόννησος παρουσίασαν στον δήμαρχο Καλαμάτας Θανάση Βασιλόπουλο, εκπρόσωποι της ΤΕΜΕΣ και του Ιδρύματος «Καπετάν Βασίλη και Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου», σε τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 4 Δεκεμβρίου, κατά τη διάρκεια της οποίας υπήρξε επίσης ενημέρωση για το πρόγραμμα και τη φιλοσοφία του και αναζητήθηκαν πιθανές συνέργειες.

 

Σημειώνεται ότι το πρόγραμμα αναπτύσσεται με αφορμή τον εορτασμό για την συμπλήρωση 200 ετών από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης και με σκοπό να απευθυνθεί ένα κάλεσμα προς όλους τους Έλληνες να έρθουν στην Πελοπόννησο και να βιώσουν την ιστορία. Αφορά συνολικά 8 πόλεις, με την Καλαμάτα να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Στην τηλεδιάσκεψη συμμετείχαν επίσης ο αντιδήμαρχος Νίκος Μπασακίδης, ο Ξενοφών Κάππας, γενικός διευθυντής του Ιδρύματος Καπετάν Βασίλη & Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου, η Μαρίνα Παπατσώνη, γενική διευθύντρια Επιχειρηματικής Ανάπτυξης και Εταιρικών Υποθέσεων της ΤΕΜΕΣ, η Νατάσα Γλαράκη, υπεύθυνη Πολιτιστικών Δράσεων ΙΚΒΚΚ και η Σοφία Αντωνιάδου, CEO / Discover Greek Culture.

Νέα συζήτηση αναμένεται να πραγματοποιηθεί εντός των επόμενων ημερών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages