Εγκρίθηκε το Τεχνικό Πρόγραμμα και ο Προϋπολογισμός του 2021 στη Μεσσήνη - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Εγκρίθηκε το Τεχνικό Πρόγραμμα και ο Προϋπολογισμός του 2021 στη Μεσσήνη

Εγκρίθηκε το Τεχνικό Πρόγραμμα και ο Προϋπολογισμός του 2021 στη Μεσσήνη

Share This

 


Με μοναδικό θέμα την έγκριση του Τεχνικού Προγράμματος και του Προϋπολογισμού του 2021, συνεδρίασε σήμερα το Δ.Σ. Μεσσήνης, Μετά τη λήξη της οποίας κι αφού εγκρίθηκε το Τεχνικό Πρόγραμμα και ο Προϋπολογισμός του 2021, ο Δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Με ευρεία πλειοψηφία εγκρίθηκε σήμερα το Τεχνικό Πρόγραμμα και ο Προϋπολογισμός του 2021, στη συνεδρίαση του Δημοτικού μας Συμβουλίου, γεγονός που μας δίνει τη δύναμη να συνεχίσουμε στοχεύοντας στην επίλυση ζητημάτων της καθημερινότητας και τη δυνατότητα να παραμείνουμε σταθεροί στους αναπτυξιακούς στόχους που έχουμε δρομολογήσει για την υλοποίηση των μεγάλων έργων υποδομής που έχει ανάγκη ο τόπος μας.

Καταρτίσαμε ένα τεχνικό πρόγραμμα ύψους 11.700.000 περίπου, το οποίο θα ανταποκριθεί στις ανάγκες της νέας χρονιάς, όπως αντιμετώπιση των προβλημάτων της αγροτικής και δημοτικής οδοποιίας, της καθαριότητας αλλά και επίλυση των προβλημάτων που προέκυψαν από τις επιπτώσεις του covid-19. Ευελπιστούμε, ότι παρά το  δυσμενές οικονομικό περιβάλλον, τα νεοενταγμένα σε χρηματοδοτήσεις έργα θα προχωρήσουν απρόσκοπτα, παράλληλα με παλαιότερα έργα που ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη. Ταυτόχρονα, συνεχίζεται ο σχεδιασμός νέων έργων και η αξιοποίηση χρηματοδοτικών προγραμμάτων για την προώθησή τους».

Στην ψήφιση του Τεχνικού Προγράμματος και του Προϋπολογισμού του 2021 συμμετείχαν συνολικά 30 δημοτικοί σύμβουλοι από τους οποίους ψήφισαν θετικά 21, παρών ένας και  οι υπόλοιποι 8 ψήφισαν θετικά μόνο τις λειτουργικές δαπάνες και τα συνεχιζόμενα έργα.”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages