Δήμος Μεσσήνης: Διανομή τροφίμων σε 152 οικογένειες δικαιούχων - ΚΑΛΑΜΑΤΑ NEWS - ΚΑΛΑΜΑΤΑ NEWS ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ

Δήμος Μεσσήνης: Διανομή τροφίμων σε 152 οικογένειες δικαιούχων

Δήμος Μεσσήνης: Διανομή τροφίμων σε 152 οικογένειες δικαιούχων

Share This

 


Διανομή τροφίμων πρόκειται να ξεκινήσει ο Δήμος Μεσσήνης, από την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου, σε 152 οικογένειες δικαιούχων που χρήζουν υποστήριξης και δικαιούνται την ενίσχυση βάσει των κοινωνικών κριτηρίων και των αιτήσεων που είχαν υποβάλλει στη Διεύθυνση Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Κοινωνικών Υποθέσεων για το Δημοτικό Κοινωνικό Παντοπωλείο.

 

Τα τρόφιμα τα οποία θα διανεμηθούν είναι κρέας χοιρινό και κοτόπουλο και είδη παντοπωλείου όπως λάδι, μακαρόνια, αλεύρι, γάλα, ζάχαρη, τοματοπολτός, φακές, φασόλια, κ.ά.

Οι υπάλληλοι του προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι» θα μοιράσουν τα τρόφιμα κατ’ οίκον στους δικαιούχους, έτσι ώστε να μην ταλαιπωρηθούν οι ίδιοι, αρχής γενομένης από την Κυριακή.

Τις ευχαριστίες του προς τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μεσσηνίας κ.κ. Χρυσόστομο και το Ίδρυμα «Καπετάν Βασίλη και Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου» για την αλληλεγγύη τους και τη στήριξή τους στις κοινωνικές δράσεις του Δήμου εν’ όψει των Χριστουγέννων, εξέφρασε ο δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος. Επίσης, ευχαριστεί την «Τυροκομική Μεσσήνης -Σούπερ μάρκετ Αφοί Γ. Πετρόπουλοι» για την προσφορά 200 5λιτρων δοχείων λαδιού, σημειώνοντας την αξία της συνεισφοράς τους προς τους οικονομικά αδυνάτους συμπολίτες μας. Το ελαιόλαδο για το Κοινωνικό Παντοπωλείο παρέλαβε από τον Γιώργο Πετρόπουλο, ο αντιδήμαρχος Κοινωνικών Θεμάτων Μπάμπης Μακρής, συγχαίροντάς τον για την προσφορά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages