ΖΩΗ ΚΑΙ...ΚΟΤΑ ΜΕ ΧΛΙΔΑΤΗ ΘΑΛΑΜΗΓΟ ΕΦΟΠΛΙΣΤΩΝ Ο ΑΔΩΝΙΣ - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΖΩΗ ΚΑΙ...ΚΟΤΑ ΜΕ ΧΛΙΔΑΤΗ ΘΑΛΑΜΗΓΟ ΕΦΟΠΛΙΣΤΩΝ Ο ΑΔΩΝΙΣ

ΖΩΗ ΚΑΙ...ΚΟΤΑ ΜΕ ΧΛΙΔΑΤΗ ΘΑΛΑΜΗΓΟ ΕΦΟΠΛΙΣΤΩΝ Ο ΑΔΩΝΙΣ

Share This
Πάτρα: Ο Άδωνις Γεωργιάδης σε διακοπές μ...Δεν τους …σήκωσε το κύμα και δεν κατάφεραν να δέσουν στο Ρίο - Δείπνησαν μεταμεσονύκτια στα Τριζόνια
Φιλοξενούμενος του μεγαλοεφοπλιστή, αποκαλούμενου και «βασιλιά» των Luxury Yachts στην Ελλάδα Πάρη Δράγνη, στην θαλαμηγό του «O' Pari», με σημαία Μάλτας, μήκους 95 μέτρων και πλάτους 14, βρέθηκε ο υπουργός  Ανάπτυξης - Επενδύσεων και Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης, πριν λίγες μέρες, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας "Πελοπόννησος". Ο κ. Γεωργιάδης ήταν μέλος της παρέας, η οποία αποτελούνταν επίσης από επιχειρηματίες, αλλά και καλλιτέχνη, και η οποία «έκλεισε» κυριολεκτικά τον ορίζοντα στο Ακταίον της Πάτρας στις 9 το βράδυ της Τρίτης 18 Αυγούστου. Η τεραστίων διαστάσεων θαλαμηγός έδεσε αρόδου καθώς, κατά μήκος, της ακτογραμμής δεν υπήρχε χώρος να αποβιβάσει τους επισκέπτες.
Οι καλεσμένοι του εφοπλιστή, ανάμεσά τους και ο υπουργός Ανάπτυξης, σκόπευαν εναλλακτικά να επιβιβαστούν στο μήκους 15 μέτρων φουσκωτό βοηθητικό σκάφος, προκειμένου να αποβιβαστούν στην προβλήτα των Φέρι Μποτ στο Ρίον και να δειπνήσουν σε εστιατόριο της περιοχής. Μάλιστα ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου τους ανέμενε με τρία ταξί προκειμένου να τους μεταφέρει στο εστιατόριο. Τελικά αυτό δεν κατέστη δυνατόν καθώς υπήρχε κυματισμός στην προβλήτα και υπήρχε κίνδυνος να …βραχούν τα ρούχα τους.
Τελικά η δεκαμελής παρέα, η οποία συνοδευόταν από άνδρες ασφαλείας, ακύρωσε την κράτηση και δείπνησε μετά τα μεσάνυκτα στο κοντινό νησάκι Τριζόνια, ιδιαίτερα ενοχλημένη από την αναστάτωση καθώς σύμφωνα με την εφημερίδα «Πελοπόννησο» οι υποδομές της περιοχής δεν ήταν ικανοποιητικές, διότι παρά τις αλλεπάλληλες επαφές και συνεννοήσεις με το λιμενικό δεν κατάφεραν τελικά να ...δέσουν.
Η επιλογή του υπουργού Aνάπτυξης να φιλοξενηθεί στη θαλαμηγό του εφοπλιστή με παρέα επιχειρηματιών και καλλιτέχνη, σχολιάστηκε ιδιαίτερα στην Πάτρα, καθώς τα ταξίδια με κότερα έχουν «κάψει» πολλούς πολιτικούς στο παρελθόν. Θυμίζουμε την περίπτωση Τσουκάτου πριν κάποια χρόνια. Επιπλέον να θυμίσουμε ότι ο κ. Γεωργιάδης ήταν από τους πλέον επικριτικούς σχολιαστές του Αλέξη Τσίπρα όταν είχε ταξιδέψει με το κότερο της οικογένειας Παναγόπουλου. 
Ο Άδωνις Γεωργιάδης είχε παρευρεθεί στα εγκαίνια του υπερπολυτελούς σκάφους στις 27 Ιουνίου 2020 από όπου και το σχετικό φωτογραφικό υλικό που ακολουθεί. Να σημειώσουμε ότι το επιβλητικό O' Pari θεωρείται το Megayacht «κόσμημα» της ελληνικής ναυπηγικής. 


Ο εφοπλιστής Πάρης Δράγνης με τους υπουρ...
Ο εφοπλιστής Πάρης Δράγνης με τους υπουργούς Γιάννη Πλακιωτάκη και Άδωνι Γεωργιάδη στα εγκαίνια του «O' Pari».
Το υπερπολυτελές εσωτερικό του σκάφους
Το υπερπολυτελές εσωτερικό του σκάφους
Το υπερπολυτελές εσωτερικό του σκάφους
Το υπερπολυτελές εσωτερικό του σκάφους
Το υπερπολυτελές εσωτερικό του σκάφους
Το υπερπολυτελές εσωτερικό του σκάφους
Ο εφοπλιστής στα εγκαίνια με τους γιους του
Ο εφοπλιστής στα εγκαίνια με τους γιους του. ΠΗΓΗ THE BEST.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages