Καλαμάτα: Η δυσοσμία από το Βιολογικό καθαρισμό σε συνάντηση του Δημάρχου με εκπροσώπους κατοίκων - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Καλαμάτα: Η δυσοσμία από το Βιολογικό καθαρισμό σε συνάντηση του Δημάρχου με εκπροσώπους κατοίκων

Καλαμάτα: Η δυσοσμία από το Βιολογικό καθαρισμό σε συνάντηση του Δημάρχου με εκπροσώπους κατοίκων

Share This
Ζητήματα που σχετίζονται με την ευρύτερη περιοχή του Βιολογικού Καθαρισμού, απασχόλησαν προγραμματισμένη συνάντηση του Δημάρχου Θανάση Βασιλόπουλου με εκπροσώπους του Πολιτιστικού Συλλόγου Ασπροχώματος – Ακοβιτίκων – Δυτ. Παραλίας «Ο Ποσειδών», παρουσία του Διευθυντή της ΔΕΥΑΚ Μιχάλη Βασιλειάδη. 
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 23 Ιουλίου , στο ιστορικό Δημαρχείο. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης τέθηκε -μεταξύ άλλων- από εκπροσώπους της περιοχής, θέμα δυσοσμίας, που όπως τονίστηκε κατά περιόδους είναι έντονο, και ζητήθηκε να υπάρξει μέριμνα βελτίωσης της όλης κατάστασης. Επίσης από εκπροσώπους του δραστήριου Συλλόγου, υπήρξαν αναφορές και σε άλλα θέματα που σχετίζονται με την περιοχή και αφορούν την γενικότερη προστασία του περιβάλλοντος. Αποφασίστηκε να υπάρξει νέα συνάντηση, επί τόπου στις εγκαταστάσεις του Βιολογικού Καθαρισμού, καθώς και ενίσχυση της συνεργασίας της ΔΕΥΑΚ με το Σύλλογο για ζητήματα που άπτονται της περιοχής, μέσω και σχετικής ενημέρωσης για θέματα που έρχονται προς συζήτηση στο Δ.Σ. της επιχείρησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages