Πεζοδρόμηση Ιατροπούλου: Την παραίτηση του Μπασακίδη ζητά ο Χειλάς - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Πεζοδρόμηση Ιατροπούλου: Την παραίτηση του Μπασακίδη ζητά ο Χειλάς

Πεζοδρόμηση Ιατροπούλου: Την παραίτηση του Μπασακίδη ζητά ο Χειλάς

Share This
Οι  εισηγήσεις της Δημοτικής αρχής Καλαμάτας  για παράταση στις ασφαλτοστρώσεις, για το Ιστορικό δημαρχείο,  για το ανατολικό κέντρο,  για τα WC του δημοτικού σταδίου, αλλά και  για την Ιατροπούλου, προκάλεσε την αντίδραση του Δημοτικού συμβούλου Παναγιώτη Χειλά , ο οποίος ζητά την παραίτηση του αρμόδιου αντιδημάρχου Νίκου Μπασακίδη.
Σε δελτίο τύπου αναφέρει:
“Το έργο της πεζοδρόμησης της οδού Ιατροπούλου ταλαιπωρεί τους συμπολίτες μας πάνω από 10 μήνες! Μια πεζοδρόμηση 130 μέτρων έγινε ο εφιάλτης καταστηματαρχών, επισκεπτών και δημοτών. Την Τετάρτη 22 Ιουλίου 2020 καλούμαστε να ταχθούμε για μια ακόμα φορά εκβιαστικά ΥΠΕΡ των συνεχιζόμενων παρατάσεων για ένα έργο το οποίο θα έπρεπε να έχει ολοκληρωθεί μήνες τώρα. Ο Ιανουάριος έγινε Απρίλιος. Ο Απρίλιος έγινε Ιούνιος. Ο Ιούνιος έγινε Ιούλιος. Και τώρα ο κ. Μπασακίδης μας ζητάει ξανά ο Ιούλιος να γίνει 30 Σεπτεμβρίου (δηλαδή Οκτώβριος).Απαράδεκτη ολόκληρη η δημοτική αρχή Βασιλόπουλου, γιατί επιτρέπει συνειδητά και απροκάλυπτα αυτό να συμβαίνει.
Η ανεπάρκειά αυτή σε συνδυασμό με τα ψεύδη του κ. Μπασακίδη για τη μη χρηματοδότηση και την παρακώλυση του συγκεκριμένου έργου από το Πράσινο Ταμείο, καθώς και οι κακοί χειρισμοί σε τεχνικό επίπεδο, δεν έχουν καμία απολύτως θέση στο ανώτατο δημοκρατικό όργανο της πόλης.
Με προσωπική ευθύνη του νυν δημάρχου να ζητηθεί η άμεση παραίτηση του κ. Μπασακίδη. Οι αντιδήμαρχοι κατέχουν θέση ευθύνης και δεν είναι διακοσμητικά στοιχεία, ούτε Πόντιοι Πιλάτοι στο Δημοτικό Συμβούλιο. Ζητείται επώνυμα η παραίτηση του αρμόδιου αντιδημάρχου κ. Μπασακίδη προς όφελος των δημοτών Καλαμάτας και ΥΠΕΡ του έργου της πεζοδρόμησης της οδού Ιατροπούλου. Μέχρι την απομάκρυνσή του κ. Μπασακίδη με προσωπική ευθύνη του νυν Δημάρχου κ. Βασιλόπουλου θα ψηφίζω κατά στην κοροϊδία των συνδημοτών μας, κατά στην φτωχοποίηση των επαγγελματιών της ζώνης του κέντρου, κατά στον πολιτικό εκβιασμό και κατά στην ανικανότητα και στην τεχνική άγνοια”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages