ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ στο αγώνισμα της σφυροβολίας - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ στο αγώνισμα της σφυροβολίας

ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ στο αγώνισμα της σφυροβολίας

Share This

Το Νοέμβριο 2019 ήταν η πρώτη επαφή του Γιώργου Σαρλή με την Σφυροβολία, μέσα από τον σύλλογό του ΄΄ΑΚΡΙΤΑΣ 2016 Καλαμάτας΄΄. Τι κατάφερε αυτός ο έφηβος, που πηγαίνει στην Τρίτη τάξη γυμνασίου; Πέτυχε να αναδειχθεί πρωταθλητής…


Πότε; Στις 11-12 Ιουλίου

Που; Στην Πάτρα, Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Κ16

Επίδοση; 43,58 μέτρα που του έδωσε την 1η θέση

Ποιος; Σαρλής Γιώργος, ετών 16

Προπονητής; Δρακόπουλος Κώστας

  • σε χρονική διάρκεια προπονήσεων πολύ σύντομη,
  • το κατάφερε με ελάχιστες προπονήσεις,
  • που γίνονται όχι στην Καλαμάτα, αλλά στην Τρίπολη!
Γιατί όχι στην Καλαμάτα;
Μιας και στην Τρίπολη υπάρχει ο κοντινότερος κλωβός ρίψεων και εκεί διαμένει ο εξαιρετικός προπονητής Δρακόπουλος Κώστας. Να τονίσουμε ότι στις προπονήσεις ο αθλητής κάνει ρίψεις στα 50 μέτρα, που σημαίνει ότι η προοπτική του είναι λαμπρή.
Μήπως είναι αυτή η ιστορία ένα καλό επιχείρημα ώστε οι υπεύθυνοι φορείς της Καλαμάτας να συνεργαστούν για να δημιουργηθεί το συντομότερο μια εγκατάσταση για τα αγωνίσματα των Ρίψεων (σφυροβολία και δίσκος); Άλλωστε ο στίβος δεν αποτελείται μόνο από τα αγωνίσματα του τρεξίματος και των αλμάτων, που τα πιο δημοφιλή.
Υπάρχουν νέοι που έχουν προσόντα και σωματότυπος που ταιριάζουν στις ρίψεις, αλλά μέχρι σήμερα δεν είναι εφικτό να προπονηθούν κάπου. Ας ευχηθούμε άμεσα να αλλάξει αυτή η συνθήκη, γιατί η Καλαμάτα και γενικότερα η Μεσσηνία έχει νέους και νέες που μπορούν να διακριθούν. Πιο σημαντικό είναι ότι και αυτά τα ΄δυνατά΄ παιδιά θα νιώσουν ευπρόσδεκτα στο στάδιο, μιας και μέχρι τώρα αισθάνονται ότι δεν υπάρχει κάτι που να τους ταιριάζει. Η ιστορία του Γιώργου μπορεί να αποτελέσει το καλό παράδειγμα, που ίσως προσελκύσει και άλλα παιδιά στην άθληση ως τρόπου ζωής, με οφέλη κυρίαρχα, όπως την ενδυνάμωση της ΥΓΕΙΑΣ!
Ο Γυμναστικός Σύλλογος ΑΚΡΙΤΑ 2016 Καλαμάτας συνεχίζει να στηρίζει την προσπάθεια του αθλητή με κάθε διαθέσιμο μέσο. Η όμορφη ιστορία του Γιώργου που ξεχωρίζει για το ήθος και την θέληση για προσπάθεια, θυμίζει στον Σύλλογο ΑΚΡΙΤΑΣ τους λόγους για τους οποίους συστάθηκε το 2016. Η νεολαία είναι το παρών και το μέλλον της πόλης.
Εκ μέρους του Πέτρου Παπαδόπουλου, προέδρου του συλλόγου και κάθε διοικητικού και προπονητικού μέλους, υποσχόμαστε να δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας για την απρόσκοπτη συνέχιση της παροχής υψηλού επιπέδου αθλητικών προγραμμάτων στη νεολαία, στους ενήλικες και γενικότερα στην οικογένεια.
  •  Περισσότερες πληροφορίες για εγγραφές και προπονήσεις δείτε στο www.akritastivos.gr
Γιωργής Γκουτζιούπας
Promotion Services & Sports Tourism Specialist
Μάρκετινγκ Γ.Σ.ΑΚΡΙΤΑΣ 2016 Καλαμάτας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages