ΜΕ ΕΞΩΔΙΚΟ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΤΗΝ ΙΑΤΡΟΠΟΥΛΟΥ - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΜΕ ΕΞΩΔΙΚΟ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΤΗΝ ΙΑΤΡΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΕ ΕΞΩΔΙΚΟ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΤΗΝ ΙΑΤΡΟΠΟΥΛΟΥ

Share This
Εξώδικο κατά του Δήμου Καλαμάτας σκοπεύουν ΑΜΕΣΑ να προχωρήσουν οι επαγγελματίες της Οδού Ιατροπούλου για την καθυστέρηση της πεζοδρόμησης και ζητούν να ολοκληρωθούν οι εργασίες διότι η δυσκολία πρόσβασης στα καταστήματα τους και μείωσης της διέλευσης των διερχόμενων πολιτών λόγω επικινδυνότητας για τραυματισμό έχει ως αποτέλεσμα τη περαιτέρω μείωση του τζίρου των επιχειρήσεων.
Όπως σημειώνουν σε ανακοίνωσή τους:
“Θα προβούμε σε αγωγή και μήνυση κατά του Δήμου ο οποίος έχει αστική ευθύνη , ζητώντας  χρηματική αποζημίωση  για τη μείωση η και καθόλου επισκεψιμοτητα στα καταστήματα μας.
Λαμβάνοντας υπόψη τις διαβεβαιώσεις και υποσχέσεις των εκπροσωπών του Δήμου συναινέσαμε και αποδεχτήκαμε να ανεχτούμε τις δυσμενείς επιπτώσεις που υφίστανται οι επιχειρήσεις  μας, στην ΑΡΧΗ μέχρι 07/04/20 στη συνέχεια  μέχρι 30/06/20 και τώρα ΝΕΑ παράταση μέχρι 30/09/2020.
Η όλη διαδικασία υπερβαίνει κάθε νόμιμο μέτρο αναλογικότητας, χρηστής διοίκησης   και έρχεται σε αντίθεση με την αρχή της Δημοσίας ωφέλειας , προκαλεί προς εμάς περιουσιακή και ηθική βλάβη θέτοντας σε κίνδυνο την Υγεία , ασφάλεια και σωματική ακεραιότητα ημών, των υπάλληλων και των πελατών μας.
Σας καλούμε να ολοκληρώσετε ΑΜΕΣΑ το έργο, σε αντίθετη περίπτωση δηλώνουμε  ότι θα προβούμε με κάθε μέσο στη διεκδίκηση του νομίμου δικαιώματος μας”.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages