Καλαμάτα Τόπος Ζωής: “Γιατί δεν θα παρευρεθούμε στην Διαπαραταξιακή για την ΟΧΕ Ταϋγέτου” - ΚΑΛΑΜΑΤΑ NEWS - ΚΑΛΑΜΑΤΑ NEWS ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ

Καλαμάτα Τόπος Ζωής: “Γιατί δεν θα παρευρεθούμε στην Διαπαραταξιακή για την ΟΧΕ Ταϋγέτου”

Καλαμάτα Τόπος Ζωής: “Γιατί δεν θα παρευρεθούμε στην Διαπαραταξιακή για την ΟΧΕ Ταϋγέτου”

Share This
Η δημοτική παράταξη “Καλαμάτα Τόπος Ζωής’ εξηγεί τους λόγους για τους οποίους δεν θα παραβρεθεί στην συνάντηση της Διαπαραταξιακής Επιτροπής του Δήμου Καλαμάτας με θέμα  “Ο.Χ.Ε. Ταϋγέτου” και υπογραμμίζει ότι θα προετοιμάσει τις απόψεις και τις προτάσεις που αφορούν την  “Ο.Χ.Ε. Ταϋγέτου” και θα τις καταθέσει και συζητήσει στο μόνο επίσημο όργανο που είναι το Δημοτικό Συμβούλιο”.
Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση :
“Πριν δυο μόλις ήμερες λάβαμε το εξής μήνυμα χωρίς καμία περαιτέρω ανάλυση: «Σας καλούμε να συμμετέχετε σε συνάντηση  της Διαπαραταξιακής Επιτροπής του Δήμου Καλαμάτας, με τηλεδιάσκεψη, την Κυριακή 14 Ιουνίου  2020  και ώρα 20:00,  με θέμα συζήτησης  “Ο.Χ.Ε. Ταϋγέτου”Η Καλαμάτα Τόπος Ζωής έχει ξεκαθαρίσει ότι θα παίρνει μέρος μόνο σε θεσπισμένα όργανα και σε συναντήσεις ουσίας.
Ωστόσο, επειδή η συγκεκριμένη «Διαπαραταξιακή Επιτροπή»  πραγματεύεται σημαντικά ζητήματα και θα μπορούσε να αποτελέσει μια σωστή πρωτοβουλία του Δήμου, εφόσον βέβαια αλλάξει φιλοσοφία,  καταθέτουμε τον τρόπο που θα προτείναμε να λειτουργεί:
Αρχικά, θα ήταν σκόπιμο να μας αποστέλλεται όλο το υλικό προς ανάλυση κάθε θεματικής καθώς και η σαφής πρόταση του Δημάρχου.
Αυτά θα αποτελούσαν ουσιαστική βάση συζήτησης και θα οδηγούσαν στην διαμόρφωση κοινά αποδεκτών προτάσεων. Με αυτό τον τρόπο θα είχαμε τον πιο εποικοδομητικό διάλογο ανάμεσα στις δημοτικές παρατάξεις, ενώ παράλληλα θα μπορούσαμε να συνομιλούμε με ειδικούς επιστήμονες, αλλά και με τους πολίτες.
Βεβαίως, επιβάλλεται η τήρηση πρακτικών ή εναλλακτικά καταγραφή μέσω βίντεο των όσων λέγονται.
Οποιαδήποτε άλλη διαδικασία στα δικά μας μάτια είναι προσχηματική.
Συγκεκριμένα, η ατζέντα της σημερινής συνάντησης αφορά στην ΟΧΕ Ταϋγέτου και μας εκπλήσσει το γεγονός ότι αύριο υπάρχει ήδη προγραμματισμένη συνάντηση φορέων, κατοίκων κ συλλόγων, όπου θα έχει ιδιαίτερη σημασία κατά την άποψη μας να παρευρίσκονται οι επικεφαλής, διαμορφώνοντας ολοκληρωμένη άποψη για όλα.
Η Καλαμάτα Τόπος Ζωής θα προετοιμάσει τις απόψεις και τις προτάσεις που αφορούν την  “Ο.Χ.Ε. Ταϋγέτου” και θα τις καταθέσει και συζητήσει στο μόνο επίσημο όργανο που είναι το Δημοτικό Συμβούλιο”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages