ΗΧΗΡΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΓΙΑ ΚΑΥΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ NEWS - ΚΑΛΑΜΑΤΑ NEWS ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ

ΗΧΗΡΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΓΙΑ ΚΑΥΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΗΧΗΡΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΓΙΑ ΚΑΥΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Share This
ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ δηλώσεις έκανε στην Πρωινό Δρομολόγιο στους 90,5 ο Πρόεδρος του νέου πολιτικού φορέα με την ονομασία 'Ελληνες για την πατρίδα', Ηλίας Κασιδιάρης με αφορμή της πολιτικές εξελίξεις.
Ο Ηλίας Κασιδιάρης μίλησε για τη Μεσσηνία και έκανε αναφορά στα πρώτα στελέχη και τους συμβούλους στρατηγικού σχεδιασμού του κόμματος "ΕΛΛΗΝΕΣ για την Πατρίδα". 
Πλειάδα προσωπικοτήτων, που έκαστος αποτελεί κορυφή στον τομέα του, συνεργάζονται για την δημιουργία του κυβερνητικού προγράμματος, τόνισε χαρακτηριστικά.
Έκανε αναφορές στο θέμα της οικονομίας, στις επικείμενες εκλογές που θα αναγκαστεί να προσφύγει η Κυβέρνηση σύμφωνα με τον ίδιο, το μεταναστευτικό ζήτημα, το δημογραφικό στέλνοντας μήνυμα ότι το κόμμα του στηρίζει την ελληνική οικογένεια ως λίθο ανάπτυξης της χώρας και τους νέους, ενώ υπογράμμισε την ανάγκη για τόνωση της οικονομίας προβλέποντας δύσκολο χειμώνα για τους πολίτες. 
Τέλος προέβη σε προτάσεις για την οικονομία, τα μέτρα στήριξης καθώς και στην ανάγκη δημιουργίας ενός χώρου εκτιμώντας ότι υπάρχουν πολίτες που μέχρι σήμερα δεν εκφράζονται.
ΕΔΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages