Διακοπή νερού στο Δήμο Καλαμάτας και περιοχές της Δυτικής Μάνης την Κυριακή - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Διακοπή νερού στο Δήμο Καλαμάτας και περιοχές της Δυτικής Μάνης την Κυριακή

Διακοπή νερού στο Δήμο Καλαμάτας και περιοχές της Δυτικής Μάνης την Κυριακή

Share This
Ο σύνδεσμος ύδρευσης δήμων ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΗΣ και κοινοτήτων θα προβεί σε πολύωρη διακοπή νερού την ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΑΠΡΙΛΙΟΥ από ώρα 14.00(μεσημέρι)  έως την ΔΕΥΤΕΡΑ 27 ΑΠΡΙΛΙΟΥ και ώρα 07.00(πρωινή).
Η διακοπή αφορά όλους τους καταναλωτές του συνδέσμου σε ΠΗΔΗΜΑ,ΑΡΙ,ΑΜΜΟ,ΑΝΘΕΙΑ,ΑΙΠΕΙΑ,ΑΙΘΑΙΑ,ΘΟΥΡΙΑ,ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ,ΑΝΤΙΚΑΛΑΜΟ,ΚΑΛΑΜΙ,ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ,ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ,ΒΙΠΕ,ΚΑΛΑΜΑΤΑ,ΒΕΡΓΑ,και στο μήκος όλης της παραλιακής έως την περιοχή των ΔΟΛΩΝ.
Η διακοπή θα γίνει λόγω εκτεταμένων επισκευών του κεντρικού τροφοδοτικού αγωγού που παρουσιάζει προβλήματα διαρροών αλλά και για την συντήρησή του λόγω της καλοκαιρινής περιόδου.
Παρακαλούμε τους καταναλωτές να προβούν στην αποθήκευση νερού πολλές ώρες πριν την διακοπή και να μην χρησιμοποιούν το δίκτυο κατά την διάρκεια των επισκευών έτσι ώστε να διατηρηθεί η υπάρχουσα υψηλή ποιότητα ύδατος.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόησή σας και την συνεργασία σας και σας διαβεβαιούμε ότι πράττουμε τα πάντα έτσι ώστε η περιοχή μας να μην αντιμετωπίσει υδροδοτικά προβλήματα τους δύσκολους μήνες που έρχονται λόγω της παρατεταμένης ανομβρίας.
22-ΑΠΡΙΛΙΟΥ-2020       Ο πρόεδρος                                                                          ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Ν.ΚΟΥΚΟΥΤΣΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages