Η υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Μεσσήνης - ΚΑΛΑΜΑΤΑ NEWS - ΚΑΛΑΜΑΤΑ NEWS ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ

Η υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Μεσσήνης

Η υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Μεσσήνης

Share This
Από την αρμόδια Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Μεσσήνης, εκδόθηκε ανακοίνωση προς τους δημότες με την οποία τους ζητείται να κατεβάζουν τα απορρίμματα το βράδυ και να τα ρίχνουν μέσα στους κάδους. Επιπλέον συστήνεται για αυτό το διάστημα να μη βγάζουν ογκώδη αντικείμενα και κλαδιά.
Η ανακοίνωση που εξέδωσε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης Δημήτρης Γαλιάτσος, θα αναρτηθεί στους πίνακες ανακοινώσεων όλων των Τοπικών Κοινοτήτων, αναφέρει τα εξής:
«Αγαπητές συμπολίτισσες και αγαπητοί συμπολίτες,
Είναι κατανοητό πως το επόμενο χρονικό διάστημα θα είναι κρίσιμο για την εξάπλωση του κορωνοϊού. Οι εργαζόμενοι της καθαριότητας δίνουν καθημερινά μάχη με σκοπό την προάσπιση της υγείας μας. Η Υπηρεσία μας έχει προγραμματίσει δύο βάρδιες για την εξυπηρέτηση αυτού του σκοπού, ενώ όλοι μαζί πρέπει να βοηθήσουμε στην προσπάθεια αυτή.
Για τον λόγο αυτό στο επόμενο διάστημα:
-Κατεβάζουμε τα απορρίμματα από το σπίτι μας αποκλειστικά το βράδυ.
-Τα τοποθετούμε δεμένα σε σακούλες εντός των κάδων φροντίζοντας να παραμένουν κλειστοί.
Δεν βγάζουμε ογκώδη απορρίμματα (στρώματα, έπιπλα, κ.λπ.) ή κλαδιά και χορτάρια στους κάδους.
Υπενθυμίζεται ότι έχει γίνει απολύμανση στους κάδους, έχει προγραμματιστεί πλύσιμο και όταν χρειαστεί η διαδικασία θα επαναληφθεί. Στην παρούσα κρίσιμη χρονική στιγμή η Υπηρεσία πρέπει να ασχοληθεί αποκλειστικά με την συλλογή οικιακών απορριμμάτων. Η συνεργασία σας κρίνεται αναγκαία, δεδομένου ότι τομέας της Καθαριότητας λειτουργεί με μειωμένο προσωπικό λόγω των αδειών ειδικού σκοπού. Ας δείξουμε όλοι καλή θέληση και αίσθημα ευθύνης ώστε να ξεπεραστεί σύντομα η πρωτόγνωρη κατάσταση και να διατηρηθεί ο Δήμος μας καθαρός».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages