ΘΕΜΑ ΗΜΕΡΩΝ ΗΤΑΝ Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΡΟΥΣΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΘΕΜΑ ΗΜΕΡΩΝ ΗΤΑΝ Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΡΟΥΣΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΘΕΜΑ ΗΜΕΡΩΝ ΗΤΑΝ Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΡΟΥΣΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Share This
Παγκόσμια ανησυχία για την εξάπλωση του COVID-19, ο οποίος έφθασε και στην Ευρώπη. Η γειτονική Ιταλία ήδη μετρά θύματα ενώ περιοχές έχουν τεθεί σε καραντίνα. Στη χώρα μας έκτακτη συνεδρίαση έχει συγκαλέσει ο Υπουργός Υγείας για να επανεξεταστούν τα δεδομένα που υπάρχου.
Για τον COVID-19 μίλησε στην τηλεόραση BEST ο Ιατρός δημόσιας υγείας και διευθυντής ΕΣΥ,  γενικός διευθυντής δημόσιας υγείας & κοινωνικής μέριμνας περιφέρειας Πελοποννήσου και πρόεδρος της Πανελλήνιας ένωσης ιατρών δημόσιας υγείας ΕΣΥ κ. Βασίλειος  Διαμαντόπουλος, τονίζοντας ότι η χώρα μας βρίσκεται σε επιφυλακή για ενδεχόμενο κρούσμα του ιού. Ο κ. Διαμαντόπουλος αναφέρθηκε ακόμα στον ιό στα συμπτώματα αλλά και στα μέτρα που πρέπει να ληφθούν από τους πολίτες αλλά και για την προφύλαξη τους.
Θέμα χρόνου να υπάρξει κρούσμα και στην Ελλάδα
Ο Σωτήρης Τσιόδρας, καθηγητής Παθολογίας-Λοιμωξιολογίας της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ και επιστημονικός συνεργάτης του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας, μίλησε στον ΘΕΜΑ 104,6 και υπογράμμισε ότι η εξάπλωση του ιού στην Ιταλία αλλάζει τα δεδομένα, ενώ θεωρεί θέμα χρόνου το να υπάρξει κρούσμα στην Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages