Η επικαιροποίηση του master plan του λιμανιού της Καλαμάτας στον Υπουργό Ναυτιλίας - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Η επικαιροποίηση του master plan του λιμανιού της Καλαμάτας στον Υπουργό Ναυτιλίας

Η επικαιροποίηση του master plan του λιμανιού της Καλαμάτας στον Υπουργό Ναυτιλίας

Share This
Προγραμματισμένη συνάντηση με τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Ιωάννη Πλακιωτάκη είχε ο Δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος, χθες Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου. Η συζήτηση είχε ως αντικείμενο το λιμένα Καλαμάτας και την επικαιροποίηση του master plan. 
Ο Δήμαρχος ανέφερε, μιλώντας στους δημοσιογράφους σήμερα Τρίτη 24 Δεκεμβρίου , ότι δόθηκε εντολή να προχωρήσει η διαδικασία από την αρμόδια Διεύθυνση του Υπουργείου, όσον αφορά στο θέμα που έχει προκύψει με αγωγό ομβρίων, τον οποίον θα πρέπει να κατασκευάσει η ΔΕΥΑΚ, προκειμένου να μεταφέρει τα νερά της βροχής στη θάλασσα. Ο Δήμαρχος επεσήμανε προς τον Υπουργό ότι ο Δήμος Καλαμάτας θεωρεί πως το λιμάνι πρέπει να έχει κυρίως τουριστικό χαρακτήρα, γι’ αυτό και στο master plan προβλέπεται ο ελλιμενισμός σ’ αυτό 25 mega yachts. Ο Θ. Βασιλόπουλος προσέθεσε ότι το master plan προβλέπει υδατοδρόμιο στο λιμένα Καλαμάτας και για τη δημιουργία του θα πρέπει να προηγηθούν σχετικές εξελίξεις σε επίπεδο χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages