ΚΑΝΟΥΝ "ΠΑΡΤΥ" ΣΤΟ ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΚΑΝΟΥΝ "ΠΑΡΤΥ" ΣΤΟ ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ

ΚΑΝΟΥΝ "ΠΑΡΤΥ" ΣΤΟ ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ

Share This
ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ Η ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗ !
ΤΕΤΑΡΤΟ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΟ ΚΡΟΥΣΜΑ ΣΤΟ ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ !

Οι ελαιοπαραγωγοί είχαν συγκεντρώσει  11 σακιά με ελιές ο ένας  και 5 τσουβάλια ο άλλος από το κτηματά τους στο Βλαχόπουλο του δήμου Πύλου - Νέστορος !
Τα σακιά με τις ελιές είχαν παραμείνει στα χωράφια τους , προκειμένου την επομένη   να τα μεταφέρουν σε  ελαιοτριβείο για να βγάλουν το λάδι τους, ωστόσο όταν μετέβησαν σήμερα το πρωί στά κτήματά τους τα σακιά με τις ελιές είχαν εξαφανιστεί!

Οι άγνωστοι  δράστες φαίνεται ότι έδρασαν κατά την διάρκεια της νύχτας, μετέβησαν ανενόχλητοι στην περιοχή και έκλεψαν όλα τα σακιά, αφήνοντας στο κρύα του λουτρού τούς ελαιοπαραγωγούς.
Οι ελαιοπαραγωγοί πλέον είναι ανάστατοι ενώ ο φόβος μήπως πέσουν και αυτοί θύματα κλοπής κυριαρχεί στην τοπική κοινωνία .
Η αστυνόμευση της περιοχής είναι ανύπαρκτη όπως δηλώνουν οι ίδιοι στο newsmessinia και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα οι κλοπές να διαδέχονται η μία την άλλη 

Οι περισσότεροι παίρνουν μέτρα αυτοπροστασίας με την καθημερινή μεταφορά των τσουβαλιών στα σπίτια τους ή στα εργοστάσια ενώ αυτών που τρέμει το φυλοκάρδι είναι όσων δεν διαθέτουν μεταφορικό μέσο κυρίως ηλικιωμένων παραγωγών. newsmessinia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages