ΟΙ εκδηλώσεις για την 192η επέτειο της Ναυμαχίας του Ναυαρίνου - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΟΙ εκδηλώσεις για την 192η επέτειο της Ναυμαχίας του Ναυαρίνου

ΟΙ εκδηλώσεις για την 192η επέτειο της Ναυμαχίας του Ναυαρίνου

Share This
Στις 19 και  20 Οκτωβρίου 2019 θα πραγματοποιηθούν στην Πύλο  από την Περιφέρεια Πελοποννήσου-Π.Ε. Μεσσηνίας οι εορταστικές εκδηλώσεις για την 192η επέτειο της Ναυμαχίας του Ναυαρίνου.
Όπως γνωστοποιείται από την Π.Ε. Μεσσηνίας, τις εκδηλώσεις στις 20 Οκτωβρίου θα τιμήσει με την παρουσία του η Α.Ε. ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κύριος Προκόπιος Παυλόπουλος. Στη Δοξολογία θα παραστεί ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος.
Κατά τον εορτασμό  θα καταθέσουν στεφάνι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας  κύριος Προκόπιος Παυλόπουλος, ο Πρώην Πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς, ο Πρέσβης της Ρωσικής Ομοσπονδίας κ. Andrey Maslov, η Πρέσβης του Ηνωμένου Βασιλείου κα Kate Smith και ως εκπρόσωπος του Γάλλου Πρέσβη ο Ακόλουθος Άμυνας Colonel Charles Aballea.
Τον Πρόεδρο και την Βουλή των Ελλήνων  θα εκπροσωπήσει ο Βουλευτής Μεσσηνίας κ. Ιωάννης Λαμπρόπουλος και τον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης ο πρώην Υπουργός κ.  Γεώργιος Κατρούγκαλος.
Στο λιμάνι της Πύλου  θα ελλιμενίζονται η φρεγάτα «ΨΑΡΑ» του Πολεμικού Ναυτικού καθώς και το περιπολικό πλοίο “VASILY BYKOV” του Ρωσικού Στόλου της Μαύρης Θάλασσας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages