Δήμος Καλαμάτας: «Άλλο πράγμα είναι η επιχειρηματική συνεργασία και άλλο η εκχώρηση της μαρίνας, πράγμα που δεν υφίσταται.» - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Δήμος Καλαμάτας: «Άλλο πράγμα είναι η επιχειρηματική συνεργασία και άλλο η εκχώρηση της μαρίνας, πράγμα που δεν υφίσταται.»

Δήμος Καλαμάτας: «Άλλο πράγμα είναι η επιχειρηματική συνεργασία και άλλο η εκχώρηση της μαρίνας, πράγμα που δεν υφίσταται.»

Share This
Σε συνέχεια διαφημιστικής καταχώρισης που αφορά και στη μαρίνα Καλαμάτας και δημιουργεί συνειρμούς, ο Δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος όπως αναφέρεται στο site του Δήμου επικοινώνησε με στέλεχος της μαρίνας. Η πληροφόρηση που έλαβε είναι ότι το ιδιοκτησιακό καθεστώς δεν έχει αλλάξει (60% όμιλος Κυριακούλη και 40% συνεταιρισμός Καλαματιανών μικρομετόχων). 
Φυσικά, ο Δήμος Καλαμάτας δεν έχει συναινέσει στην εκχώρηση της μαρίνας σε τρίτους, δεδομένου ότι μόνο με τη συναίνεσή του μπορεί να συμβεί αυτό. Ο Δήμαρχος επεσήμανε ότι, παρόλα αυτά, η διαφημιστική καταχώριση δημιουργεί συνειρμούς και ζήτησε να αλλάξει, κάτι που θα ζητήσει και γραπτώς, ώστε να αποφεύγεται παρόμοια σύγχυση στο μέλλον. Επιπλέον, σημειώνεται ότι όπως προκύπτει από μιαν επίσκεψη στην ιστοσελίδα της Dmarin (d-marin.com) του ομίλου Dogus, δεν υπάρχει αναφορά στη μαρίνα Καλαμάτας, ενώ η συγκεκριμένη μαρίνα περιλαμβάνεται στην ιστοσελίδα medmarinas.com της εταιρείας συμφερόντων του ομίλου Κυριακούλη. Οπωσδήποτε, άλλο πράγμα είναι η επιχειρηματική συνεργασία και άλλο η εκχώρηση της μαρίνας, πράγμα που δεν υφίσταται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages