14 περιπτώσεις κλοπών και αποπειρών κλοπών σε παραλιακές περιοχές στη Μεσσηνία - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

 14 περιπτώσεις κλοπών και αποπειρών κλοπών σε παραλιακές περιοχές στη Μεσσηνία

14 περιπτώσεις κλοπών και αποπειρών κλοπών σε παραλιακές περιοχές στη Μεσσηνία

Share This
Για τις υποθέσεις αυτές συνελήφθη ένα άτομο, ενώ κατηγορείται ακόμα ένα
Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Πύλου- Νέστορος, δεκατέσσερις 14 περιπτώσεις κλοπών και αποπειρών κλοπών σε παραλιακές περιοχές τοπικών κοινοτήτων του Δήμου Πύλου- Νέστορος Μεσσηνίας.
Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθη  σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, 27χρονος ημεδαπός, ενώ κατηγορείται ακόμα ένας 22χρονος.
Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για σύσταση συμμορίας και κλοπές κατ’ εξακολούθηση, η οποία περιλαμβάνει και άγνωστους συνεργούς τους.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής έρευνας, που διεξήχθη από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας, σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Πύλου- Νέστορος και μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, εξακριβώθηκε ότι οι ανωτέρω, είχαν συστήσει συμμορία με σκοπό τη διάπραξη κλοπών- διαρρήξεων, κυρίως σε οχήματα, σε παραλιακές περιοχές τοπικών κοινοτήτων του Δήμου Πύλου- Νέστορος Μεσσηνίας.
Από την μέχρι στιγμής έρευνα, προέκυψε ότι οι συλληφθέντες κατά το χρονικό διάστημα από την 21.9.2019 έως  (25.9.2019), στις παραπάνω περιοχές, διέπραξαν συνολικά δέκα  περιπτώσεις κλοπών και μία  περίπτωση απόπειρας κλοπής σε οχήματα  και δύο περιπτώσεις κλοπών και μία  περίπτωση απόπειρας κλοπής σε οικίες.
Από την παραπάνω εγκληματική τους δράση είχαν αφαιρέσει χρήματα, ηλεκτρονικές συσκευές, κινητά τηλέφωνα, κοσμήματα, προσωπικά αντικείμενα κ.ά., που η συνολική τους αξία ξεπερνά τις -10.000- ευρώ, σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες τους.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας.
Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων, καθώς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages