7 συλλήψεις για τον σαϊτοπόλεμο -Ανάμεσά τους και ο αντιδήμαρχος - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

7 συλλήψεις για τον σαϊτοπόλεμο -Ανάμεσά τους και ο αντιδήμαρχος

7 συλλήψεις για τον σαϊτοπόλεμο -Ανάμεσά τους και ο αντιδήμαρχος

Share This
FREEGR
Επτά συλλήψεις έχει κάνει η ΕΛ.ΑΣ στην Καλαμάτα μετά τον αδόκητο θάνατο του 53χρονου εικονολήπτη Κώστα Θεοδωρακάκη από σαΐτα κατά τη διάρκεια του εθίμου του «σαϊτοπόλεμου».
Σύμφωνα με την Αστυνομία, έχουν συλληφθεί έξι άτομα, τα οποία είναι μέλη «μπουλουκιού» που συμμετείχε στον σαϊτοπόλεμο και από το οποίο φέρεται να έφυγε η σαΐτα, που χτύπησε τον εικονολήπτη.
Επίσης, συνελήφθη και ένας δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Καλαμάτας, ο οποίος, σύμφωνα με την Αστυνομία, είναι ο υπεύθυνος για την εκδήλωση.
Οι συλληφθέντες πρόκειται να οδηγηθούν σήμερα στον εισαγγελέα, ενώ σε έρευνα που έκανε Αστυνομία σε χώρο που κατασκευάζονται τα υλικά του σαϊτοπόλεμου, βρέθηκαν 69 σαΐτες και κάποια υλικά, τα οποία θα σταλούν στα εργαστήρια της Αστυνομίας.
Οι αστυνομικοί ερευνούν το οπτικοακουστικό υλικό από τα βίντεο που έχουν δημοσιευθεί, αλλά και αυτά από κινητά, προκειμένου να εντοπίσουν με ασφάλεια το μπουλούκι από το οποίο έφυγε η σαΐτα και προκάλεσε τον θάνατο του εικονολήπτη Κώστα Θεοδωρακάκη.

Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία
Την ίδια ώρα, συγκλονισμένη παραμένει η τοπική κοινωνία στην Καλαμάτα από το τραγικό τέλος που βρήκε ο 53χρονος εικονολήπτης Κώστας Θεοδωρακάκης, κατά τη διάρκεια του σαϊτοπόλεμου, όταν μια σαΐτα ξέφυγε από το πλήθος και «καρφώθηκε» στο κεφάλι του
Κατέγραψε live τον θάνατό του
Το βίντεο που κατέγραψε ο ίδιος και δείχνει τη στιγμή που η σαΐτα έρχεται προς το μέρος του και τον χτυπά, είναι πραγματικά σοκαριστικό.

Ήταν πατέρας δύο παιδιών Ο άτυχος 53χρονος ήταν πατέρας δύο παιδιών.
Ο Κώστας Θεοδωρακάκης είχε συνεργαστεί με μεγάλα τηλεοπτικά δίκτυα της χώρας, ενώ στο αυτό το διάστημα εργάζονταν για το messinianews.gr και διαχειριζόταν τη δική του σελίδα στο ίντερνετ Palmos Messinia.
Σύμφωνα με το διοικητή του νοσοκομείου Καλαμάτας, Γιώργο Μπέζο, ο εικονολήπτης ήταν ήδη νεκρός όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. iefimerida- ΑΠΕ-kalamatanews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages