Γ. ΤΣΩΝΗΣ για “Καλαμάτα-Ριζόμυλο”, Πάμισο και άλλα έργα - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Γ. ΤΣΩΝΗΣ για “Καλαμάτα-Ριζόμυλο”, Πάμισο και άλλα έργα

Γ. ΤΣΩΝΗΣ για “Καλαμάτα-Ριζόμυλο”, Πάμισο και άλλα έργα

Share This
Χαρακτηριστικές οι αναφορές του Δημάρχου Μεσσήνης στην ανάπλαση του ιστορικού κέντρου, αλλά και τα ζητήματα που αφορούν τις υποδομές και την αντιπλημμυρική θωράκιση.  «Αυτή η πόλη για να έχει μέλλον πρέπει να εξασφαλίσουμε τις υποδομές» σημείωσε ο κ. Τσώνης.
Παράλληλα ο κ. Τσώνης αναφέρθηκε στο σημαντικό έργο της ενεργειακής αναβάθμισης και στα όσα ο Δήμος εξοικονομεί σε πόρους και ενέργεια, ενώ ιδιαίτερες ήταν οι αναφορές του και στα έργα ύδρευσης. «Εκεί που δεν μπορούσε να πάει ο δήμος πήγαινα εγώ», τόνισε ο Γιώργος Τσώνης, ο οποίος εστίασε και στα όσα στο όριο των αρμοδιοτήτων του έπραξε προκειμένου να αντιμετωπιστούν καταστάσεις δύσκολες για το Δήμο και την περιοχή.
Ο Γ. Τσώνης δήλωσε υπερήφανος και ευτυχής για το έργο που δρομολογείται στον Πάμισο και το οποίο σύντομα θα ξεκινήσει να υλοποιείται. Έμφαση και στα έργα αντιδριαβρωτικής προστασίας Πεταλιδίου και Αίπειας.
Για το καυτό θέμα του δρόμου Καλαμάτα – Ριζόμυλος ο κ. Τσώνης ήταν κατηγορηματικός. «Δεν θα πούμε ποτέ όχι στην ανάπτυξη. Εμείς θέλουμε το δήμο Μεσσήνης αναπτυξιακό και όχι περαστικό. Όταν έρθει η μελέτη, θα την αναρτήσω για διαβούλευση στην πλατεία. Θα αποφασίσουμε όλοι μαζί τη θέλουμε. Θα εξαντληθούν όλα τα περιθώρια» τόνισε ο κ. Τσώνης ο οποίος συμπλήρωσε: «Αφού πάρουμε γνώμη του κόσμου θα αποφασίσουμε και θα μας ακούσουνε. Είναι υποχρεωμένοι να μας ακούσουνε. Η κεντρική εξουσία θα μας ακούσει».
Κλείνοντας ο Γιώργος Τσώνης αναφερόμενος στις εκλογές σημείωσε: «Η διακήρυξη της παράταξης είναι γνωστή. Αυτοδιοικητική, ανεξάρτητη, χωρίς κόμματα, χωρίς χρώματα. Από το 2014 και συνεχίζει. Αυτή είναι η δύναμη μας. Ο κόσμος είναι η δύναμή μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages