Κοινό δελτίο τύπου Εμπορικών Συλλόγων Κυπαρισσίας και Γαργαλιάνων - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Κοινό δελτίο τύπου Εμπορικών Συλλόγων Κυπαρισσίας και Γαργαλιάνων

Κοινό δελτίο τύπου Εμπορικών Συλλόγων Κυπαρισσίας και Γαργαλιάνων

Share This
Το Σάββατο 2 και την Κυριακή 3 Μαρτίου 2019, όπως έχει γίνει ευρέως γνωστό, πραγματοποιήθηκε στην Τριφυλία διευρυμένη συνεδρίαση των Εμπορικών Συλλόγων Κυπαρισσίας, Φιλιατρών, Γαργαλιάνων σε συνεργασία με το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Πελοποννήσου & Νοτιοδυτικής Ελλάδος. Σκοπός της συνεργασίας των Συλλόγων της περιοχής μας ήταν η καλλιέργεια Τριφυλιακής Συνείδησης και ανάπτυξης.
Από καιρό, αποφασίσαμε να συνυπάρξουμε και να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, ώστε να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τον τόπο μας, την Τριφυλία, αναπτύσσοντας τα συγκριτικά πλεονεκτήματα κάθε πόλης ξεχωριστά. Εξ’ αρχής πορευθήκαμε με αυτή τη λογική και ουδέποτε τέθηκε μεταξύ μας σαν θέμα συζήτησης, η διάσπαση του Δήμου μας.
Σκοπός της διευρυμένης συνεδρίασης αυτής, ήταν η διεκδίκηση της επίλυσης των προβλημάτων του ΣΥΝΟΛΟΥ της Τριφυλίας, η συζήτηση και γνωστοποίηση αυτών στο ευρύ κοινό και η ισόρροπη ανάπτυξη του Δήμου, με βάση έναν ΕΝΙΑΙΟ Δήμο Τριφυλίας.
Με την παρούσα ανακοίνωση θα θέλαμε να διαχωρίσουμε ξεκάθαρα και κατηγορηματικά την θέση μας, με ότι ειπώθηκε, περί διάσπασης του Δήμου μας.
Είμαστε διατεθειμένοι να συνεργαστούμε με οποιονδήποτε εντός Τριφυλίας, έχει διάθεση συνεργασίας και έχει την δυνατότητα να κατανοήσει ότι μόνο λειτουργώντας από κοινού, μπορούμε να αποκομίσουμε οφέλη για την κάθε πόλη, χωριό και κοινότητα αυτής.
Λυπούμαστε δε, που εν τέλει αυτό που έμεινε από τη διήμερη διευρυμένη συνεδρίαση, δεν ήταν τα προβλήματά μας και η επίλυση αυτών, αλλά μια λανθασμένη νοοτροπία του χθες.
Εμείς θα συνεχίσουμε να πορευόμαστε με σκοπό το συμφέρον της Τριφυλίας και καλούμε όποιον έχει την ίδια διάθεση να συμπορευτεί στην αγνή προσπάθεια μας, ώστε άμεσα να καταφέρουμε να ζούμε στην Τριφυλία που ονειρευόμαστε!
Η Πρόεδρος του Εμπορικού & Βιοτεχνικού
Συλλόγου Γαργαλιάνων
Κωνσταντίνα Γκλιάτα
Ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας
Δημήτριος Τερζής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages