ΟΙ ΑΘΙΓΓΑΝΟΙ ΖΗΤΟΥΝ ΑΝΟΙΧΤΟ ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΟΙ ΑΘΙΓΓΑΝΟΙ ΖΗΤΟΥΝ ΑΝΟΙΧΤΟ ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ

ΟΙ ΑΘΙΓΓΑΝΟΙ ΖΗΤΟΥΝ ΑΝΟΙΧΤΟ ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ

Share This
Mε επιστολή – κάλεσμα προς τους υποψηφίους Δημάρχους για το Δήμο Καλαμάτας, τον Ιατρικό Σύλλογο Μεσσηνίας και το Παράρτημα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, ο Πρόεδρος του “Συλλόγου Ελλήνων Αθιγγάνων Φυλή Χαλκιδέων Συνοικισμός Αγίας Τριάδος” Βασίλης Δημητρίου αναφέρει:
“Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ύστερα από τρεις δεκαετίες, με τη βοήθεια τριών συμπολιτών μας, Γεωργία Φάσσου, Χαρά Κιουρή, Γιάννη Μπιτσάνη, καταφέραμε και ιδρύσαμε το Σύλλογό μας με την ονομασία «Σύλλογος Ελλήνων Αθιγγάνων Φυλή Χαλκιδέων Συνοικισμός Αγίας Τριάδος».
Σας καλούμε λοιπόν τη Τρίτη 19 Μαρτίου 2019 και ώρα 2μ.μ. στον καταυλισμό μας σε μια ανοιχτή συζήτησηπαρουσία των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.
Το πρόβλημα των Τσιγγάνων δεν ανήκει μόνο στη διεθνή χάρτα των ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ, αλλά πλέον ανήκει και στα δικά μας χέρια.
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι Η ΕΙΔΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΡΟΜΑ του υπουργείου Εργασίας παρέχει όλα τα εργαλεία στις Τοπικές Αυτοδιοικήσεις για την επίλυση των προβλημάτων μας σε όλους τους τομείς και ειδικότερα όσον αφορά τις συνθήκες διαβίωσης (στέγαση, κατάλληλες υποδομές) και στην πρόσβαση στην εκπαίδευση που θα οδηγεί στην απασχόληση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages