"ΜΑΛΛΙΑ ΚΟΥΒΑΡΙΑ" ΤΟ ΚΙΝ.ΑΛ. ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

"ΜΑΛΛΙΑ ΚΟΥΒΑΡΙΑ" ΤΟ ΚΙΝ.ΑΛ. ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

"ΜΑΛΛΙΑ ΚΟΥΒΑΡΙΑ" ΤΟ ΚΙΝ.ΑΛ. ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

Share This
Καταστάσεις οι οποίες παραπέμπουν σε κάτι από την αβάσταχτη ελαφρότητα των κομμάτων του σήμερα , εκτυλίσσονται το τελευταίο διάστημα στη Δυτική Ελλάδα  με φόντο την Περιφέρεια με αυτουργούς τόσο τον ΣΥΡΙΖΑ όσο και το ΚΙΝ.ΑΛ.

Αντικείμενο του …πόθου η περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και πρωταγωνιστής με ή χωρίς την ανοχή του ο νυν αιρετός περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας ,στον οποίο τα δύο κόμματα με διαφορά φάσης, έχουν σπεύσει να δώσουν στήριξη για τις εκλογές του Μάϊου, με τη μόνη διαφορά,  ότι ο ίδιος μέχρι στιγμής όποτε ρωτήθηκε απέφυγε να απαντήσει και απλά δηλώνει, πως «έχουμε δουλειά να κάνουμε στην παρούσα φάση στη Δυτική Ελλάδα».

Ουσιαστικά τόσο ο ΣΥΡΙΖΑ μέσω του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στη ΔΕΘ όσο και το ΚΙΝ.ΑΛ. μέσω της χθεσινής περιφερειακής διάσκεψης , όχι μόνο ακύρωσαν την πολυδιαφημισμένη επιχειρηματολογία τους περί αυτονομίας παρατάξεων και υποψηφίων στις τοπικοαυτοδιοικητικές εκλογές , αλλά στην περίπτωση Κατσιφάρα το «τερμάτισαν» δίνοντας του χρίσμα αφού σε καμία περίπτωση ο ίδιος δεν έχει δηλώσει μέχρι στιγμής υποψήφιος, με αποτέλεσμα  η θεωρία της …στήριξης και μόνο πάει περίπατο.

Προβληματισμένος ο Περιφερειάρχης

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές του patrastimes.gr, τα όσα εκτυλίσσονται τον τελευταίο διάστημα γύρο από αυτόν χωρίς…αυτόν ή όπως τουλάχιστον θέλει να δείχνει χωρίς αυτόν, έχουν προκαλέσει έντονο προβληματισμό και ως ένα βαθμό ενόχληση στον Απόστολο Κατσιφάρα, καθώς τόσο αυτός όσο και οι συνεργάτες του βλέπουν να πηγαίνει περίπατο το αφήγημα που είχαν σχεδιάσει, για μία πιθανή υποψηφιότητα πέρα και πάνω από κόμματα τα οποία στη συνέχεια, θα προσέτρεχαν απλά να δηλώσουν τη στήριξή τους.

Η αντίστροφη πορεία των πραγμάτων, σε συνδυασμό με το γεγονός πως δεν έχει γίνει σεβαστή η πολιτική και επιδιωκόμενη πολιτική του αυτονομία που θα του πρόσδιδε …πόντους στο σενάριο της καθόδου του , του δημιουργούν προβλήματα τακτικής αλλά και προφίλ. Μόλις σήμερα το πρωί ο κ. Κατσιφάρας φέρεται να δήλωσε σε συνομιλητή του,  πως  «τα πράγματα δεν γίνονται όπως θα έπρεπε και μου δημιουργούν πρόβλημα…»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages