ΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΧΗΜΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΧΗΜΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

ΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΧΗΜΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

Share This
ΑΠΟ ΤΗΝ...χλιδή του Μεγάλη Βρετάνια βγήκε κάποια στιγμή ο βουλευτής Μεσσηνίας και πρώην πρωθυπουργός για να κάνει μια δήλωση σχετικά με την Μακεδονία, αλλά αργότερα τα χημικά ήταν τόσα που οδήγησαν το γνωστό ξενοδοχείο να ανοίξει πόρτες για να εισέλθουν....παιδιά που εισέπνευσαν χημικά..
ΜΕ άνεση έδωσε λοιπόν ο πρώην πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, στο συλλαλητήριο που γίνεται στο Σύνταγμα ενάντια στην Συμφωνία των Πρεσπών. Με τεράστια συμμετοχή το συλλαλητήριο για την Μακεδονία στο Σύνταγμα, πέρα από κάθε αμφιβολία...
 Ο Αντώνης Σαμαράς, μάλιστα, για να μην περάσει  η ημέρα έκανε και μια δήλωση στις τηλεοπτικές κάμερες για το συλλαλητήριο. Συγκεκριμένα τόνισε: “Είναι διαδήλωση για την Δημοκρατία, για την Ελλάδα, για το δίκαιό μας. Κι όλος ο κόσμος πέρα και πάνω από κόμματα το πιστεύει πολλά χρόνια τώρα και συνεχίζει να το δείχνει”, τόνισε ο πρώην πρωθυπουργός που βρίσκεται στο Σύνταγμα“ “Τα εκατομμύρια των Ελλήνων είναι και θα είναι κατά της συμφωνίας των Πρεσπών. Όποια προβοκάτσια κι αν σοφιστούν, όσα δακρυγόνα κι αν ρίξουν ο λαός μένει όρθιος για τη Μακεδονία“.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages