Yποψηφιότητα για το Δήμο Καλαμάτας ανακοίνωσε ο Β. Κοσμόπουλος - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Yποψηφιότητα για το Δήμο Καλαμάτας ανακοίνωσε ο Β. Κοσμόπουλος

Yποψηφιότητα για το Δήμο Καλαμάτας ανακοίνωσε ο Β. Κοσμόπουλος

Share This
“Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο κ. Νίκας έχει τιμηθεί με τρεις θητείες” σημείωσε μεταξύ άλλων ο Β. Κοσμόπουλος, αποφεύγοντας στην πρώτη του συνέντευξη Τύπου μετά την επιστροφή του στα αυτοδιοικητικά της Καλαμάτας να ασκήσει κριτική στον κ. Νίκα, με τον ίδιο πάντως να εκφράζει και την άποψή του για τον σημερινό περιφερειάρχη σημειώνοντας ότι “Δεν μπορώ να πω ότι είμαι ευχαριστημένος από την πορεία του κ. Τατούλη”.
 Ο κ. Κοσμόπουλος ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του θέτοντας 5 προγραμματικούς άξονες, θέλησε να αποσυνδέσει την προηγούμενη παρουσία του στα κοινά με τη σημερινή επανεμφάνισή του, ενώ σε ερώτηση “γιατί τώρα;”, ανέφερε ότι έχουν αλλάξει τα δεδομένα, αποφεύγοντας στο σημείο αυτό να συνδέσει την δική του “επιστροφή” με την αποχώρηση Νίκα από το Δήμο. Τέλος ο κ. Κοσμόπουλος ερωτηθείς για το πόσο φρέσκο είναι αυτό το εγχείρημα ανέφερε μεταξύ άλλων: “Πολύ φρέσκο, έχουν αλλάξει πολλά πράγματα…”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages