Έργα 920.000 € για την Μεσσηνία ψηφίστηκαν στο Πε.Συ. Πελοποννήσου - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Έργα 920.000 € για την Μεσσηνία ψηφίστηκαν στο Πε.Συ. Πελοποννήσου

Έργα 920.000 € για την Μεσσηνία ψηφίστηκαν στο Πε.Συ. Πελοποννήσου

Share This
Στο Περιφερειακό Συμβούλιο ψηφίστηκαν έργα που αφορούν την Μεσσηνία προϋπολογισμού  συνολικά  920.000 περίπου ευρώ  και αφορούν παρεμβάσεις  σε οδοποιία, σε Ιερούς Ναούς η ιστορικότητα των οποίων επιβάλλει τη συντήρησή τους και σε έργα υγείας.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της Π.Ε. Μεσσηνίας:

Η συνεχής και άοκνη προσπάθεια της Περιφέρειας Πελοποννήσου στη βελτίωση των δημοσίων υποδομών είναι εμφανής και αποδεκτή από τη Μεσσηνιακή κοινωνία.
Με προγραμματισμό και συνέπεια, προχωρούμε πολλά έργα που έχουμε σχεδιάσει  και  στη φυσιολογική εξέλιξη του προγράμματός μας υλοποιούμε .
Στο χθεσινό Περιφερειακό Συμβούλιο ψηφίστηκαν έργα προϋπολογισμού  συνολικά  920.000 περίπου ευρώ  και αφορούν παρεμβάσεις  σε οδοποϊα, σε Ιερούς Ναούς η ιστορικότητα των οποίων επιβάλλει τη συντήρησή τους και σε έργα υγείας .
Συγκεκριμένα , παρεμβαίνουμε στους Ιερούς Ναούς και Ιερές Μονές:
1.Ι.Ν.Κοιμήσεως Θεοτόκου στη ΦοινικούνταΠυλίας του Δήμου Πύλου Νέστορος
2.Ι.Ν.Αγίου Νικολάου Καβελλαρίας  Χώρας Δήμου Πύλου Νέστορος
3.Ι.Μονή Αγ.Νικήτα Σελλά Τριφυλίας Δήμου Τριφυλίας
4.Ι.Ν.Αγίου Ιωάννη Προδρόμου Βελανιδιάς Τοπικής Κοινότητας ΚρεμμυδίωνΠυλίας Δήμου Πύλου Νέστορος
5.Ι.Ν. Αγ.Ιωάννη Μελιγαλά  Δήμου Οιχαλίας
6.Παρεμβαίνουμε στην προμήθεια τέμπλου στο Μνημείο της Παναγίας Βλαχέρνας στα Φιλιατρά Δήμου Τριφυλίας,
Εντάσσουμε νέο έργο στον τομέα Υγείας στην πόλη της Πύλου το Κέντρο Υγείας  και συμπληρώνουμε και διάφορα έργα  φωτισμού .
Συμβάλλουμε στην καλυτέρευση της ποιότητας ζωής των πολιτών της Τοπικής Κοινότητας Χώρας με την εκτέλεση έργου που αφορά την εσωτερική δημοτική οδοποιία της κωμοπόλεως Χώρας  του Δήμου Πύλου Νέστορος .
Το πρόγραμμα της Περιφέρειας Πελοποννήσου υλοποιείται στα πλαίσια του αρχικού μας σχεδιασμού , τηρώντας τις δεσμεύσεις μας απέναντι στους Πελοποννησίους πολίτες .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages