“Άλλες ήταν οι ανάγκες στην ΔΕΥΑΚ και όχι τα ηλεκτροκίνητα…” - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

 “Άλλες ήταν οι ανάγκες στην ΔΕΥΑΚ και όχι τα ηλεκτροκίνητα…”

“Άλλες ήταν οι ανάγκες στην ΔΕΥΑΚ και όχι τα ηλεκτροκίνητα…”

Share This
Το σκηνικό με την προμήθεια των νέων ηλεκτροκίνητων οχημάτων από τη ΔΕΥΑΚ δεν έμεινε χωρίς κριτική από την πλευρά του σωματείου των εργαζομένων στις ΔΕΥΑ Μεσσηνίας. Αναλυτικά σε ανακοίνωσή τους σημειώνουν:“Είμαστε υπέρ της τεχνολογίας και της εξέλιξης  και χαιρετίζουμε την αγορά των τεσσάρων ηλεκτροκίνητων αυτοκινήτων από τη ΔΕΥΑ Καλαμάτας  .
Θεωρούμε όμως την όλη σκηνοθεσία, που στήθηκε για την παρουσίαση της παραλαβής τους υπερβολική. Γιατί όπως σε όλα τα έργα του Δήμου, έτσι και της ΔΕΥΑΚ , οι προτεραιότητες καθορίζονται για τη ΒΙΤΡΙΝΑ , αποκρύπτοντας τις μεγάλες ελλείψεις που υπάρχουν σε εξοπλισμό και σε προσωπικό.
Η έλλειψη σχεδιασμού με βάση τις πραγματικές ανάγκες της Υπηρεσίας έχει οδηγήσει στην προτεραιότητα προβολής έργων βιτρίνας.
Προτεραιότητες για μάς  είναι :
  • Πρόσληψη μόνιμου προσωπικού.
  • Αγορά εξοπλισμού με προτεραιότητα την προμήθεια ενός (1) σύγχρονου αποφρακτικού μηχανήματος, στελεχωμένο με το απαραίτητο προσωπικό προκειμένου να γίνεται η τακτική συντήρηση των δικτύων Αποχέτευσης και να μπορεί να προλαβαίνει τις αποφράξεις του βουλωμένου δικτύου αποχέτευσης.
  • Την αγορά νέων φορτηγών και σκαπτικού μηχανήματος στελεχωμένα με το απαραίτητο προσωπικό για να γίνεται η τακτική συντήρηση των δικτύων Ύδρευσης-Αποχέτευσης και Ομβρίων καθώς καιοι νέες συνδέσεις και οι αποκαταστάσεις βλαβών, που μέχρι σήμερα δίνονται σε εργολάβους λόγω έλλειψης προσωπικού.
Να  σημειωθεί ότι όλα τα παραπάνω τα έχουμε καταθέσει στο Δ.Σ της ΔΕΥΑ Καλαμάτας  αλλά  «φωνή βοώντος εν τη ερήμω».
Έτσι εμείς αντιλαμβανόμαστε τον Εκσυγχρονισμό  που έχει ουσία.
Ο Εκσυγχρονισμό τους είναι για τη βιτρίνα κι εξυπηρετεί τις προεκλογικές ανάγκες προβολής των Διοικούντων , δεν έχει καμία σχέση με τις ανάγκες των εργαζομένων και των δημοτών της πόλης.
Για το  Δ.Σ.
Ο  Πρόεδρος                                               Η  Γ. Γραμματέας
Παναγιώτης  Κουφαλάκος                             Σταυρούλα  Στραβάκου”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages