"ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝΤΑ" ΓΙΑ ΜΑΥΡΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΛΙΜΑ ΜΕΤΑΞΎ ΜΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΑΤΟΥΛΗ - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

"ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝΤΑ" ΓΙΑ ΜΑΥΡΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΛΙΜΑ ΜΕΤΑΞΎ ΜΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΑΤΟΥΛΗ

"ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝΤΑ" ΓΙΑ ΜΑΥΡΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΛΙΜΑ ΜΕΤΑΞΎ ΜΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΑΤΟΥΛΗ

Share This
"ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ μεγατόνων" ξέσπασε στην περιφέρεια καθώς  περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης κατήγγειλε στην τελευταία συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου οτι ο πρώην αντιπεριφερειάρχης και νυν ανεξάρτητος σύμβουλος Περικλής Μαντάς του πρότεινε να δώσει «μαύρο χρήμα».
Ο κ. Τατούλης δήλωσε τα εξής: «Στενοχωριέμαι και λυπάμαι πάρα πολύ για το κατάντημα ενός πρώην αντιπεριφερειάρχη μου και σήμερα ανεξάρτητου περιφερειακού συμβούλου, που ερχόταν στο γραφείο μου για να μου πει ότι ο τάδε ιδιοκτήτης μέσου μαζικής ενημέρωσης ήθελε επιπλέον χρήμα και όταν τον ρώταγα τι χρήμα μου έλεγε «ξέρεις, πρέπει να μάθεις εκείνο το μαύρο». […] Εμείς επειδή δεν έχουμε ανάγκη τα μέσα ενημέρωσης, γιατί δεν μπορούμε σε καμία περίπτωση να ζούμε κάτω από τη δική τους ρότα του εκβιασμού, υπό την έννοια της ανόητης κριτικής που γίνεται, αυτής της ανόητης και ανθρωποφάγου κριτικής που γίνεται, λέμε ξεκάθαρα: Θα τηρήσουμε τους νόμους και τους κανόνες όπως το κάνουμε πάντα. Υπάρχουν κάποιοι που λένε ότι δεν πήραν τότε, ενώ από τη δημοσιότητα είχανε ήδη εξασφαλίσει τα χρήματα που έπρεπε να πάρουν, αλλά δεν είχαν φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα. Είναι δικό τους πρόβλημα. Δεν είναι δικό μας πρόβλημα. Αυτό το αποκρύβουν γιατί θέλουν συνεχώς να δείχνουν ότι είναι θύματα».
Ο κ. Μαντάς, ο οποίος απουσίαζε από την προχθεσινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, με σημερινή του δήλωση αναφέρει τα εξής:
«Στη δικαιοσύνη θα κληθεί ο κ. Τατούλης να υπερασπιστεί τα ψέμματά του, ως κοινός συκοφάντης»
Η πολιτική, προσωπική, κοινωνική, επαγγελματική και οικογενειακή εξόντωσή μου, που επιχειρεί ο κ. Τατούλης επειδή τόλμησα να μην συμβιβαστώ με τις πολιτικές αθλιότητες, που ήθελε να επιβάλλει στην Πελοπόννησο, θα πνιγεί στο βούρκο της λάσπης και της χυδαιότητας, που ο ίδιος έχει δημιουργήσει. Η αξιοπιστία του είναι γνωστή στο πανελλήνιο. Όσα ψέμματα κι αν πει, όση λάσπη κι αν ρίξει, όσες συκοφαντίες κι αν εκστομίσει, δεν θα καταφέρει να ανακόψει τον πολιτικό του κατήφορο.
Τον λόγο πλέον έχει η ελληνική δικαιοσύνη, στην οποία θα κληθεί να «υπερασπιστεί» τα ψέμματά του, ως κοινός συκοφάντης. Περικλής Μαντάς"
                   ΦΩΤΙΑ...Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
Άμεση ήταν η απάντηση της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην ανακοίνωση του πρώην αντιπεριφερειάρχη Περικλή Μαντά, πώς θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη μετά τις καταγγελίες Τατούλη για… μαύρο χρήμα.
Στην απάντηση υπάρχουν χαρακτηρισμοί προς τον κ. Μαντά όπως «πολιτικά ετερόφωτος», «πολιτικός αχυράνθρωπος που εκτελεί «εντολές των αφεντικών του»», «κομιστής μέσου μαζικής ενημέρωσης».
Αναλυτικά η απάντηση της Περιφέρειας Πελοποννήσου:
«Είναι γνωστό σε όλους τους Μεσσήνιους πολίτες ότι ο πολιτικά ετερόφωτος κ. Περικλής Μαντάς λειτουργεί ως «πολιτικός αχυράνθρωπος» που εκτελεί «εντολές των αφεντικών του».
Αυτή και μόνο είναι η αιτία της πολιτικής του «κωλοτούμπας», καθώς, ενώ ως Αντιπεριφερειάρχης υμνούσε δημόσια το έργο της περιφερειακής αρχής και το πολιτικό κύρος του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη, στη συνέχεια,«εκτελώντας εντολές», ακυρώνει ο ίδιος τον εαυτό του και κατασυκοφαντεί, υβρίζει και λασπολογεί με χυδαία ψέματα την περιφερειακή αρχή και κυρίως τον Πέτρο Τατούλη.
Υπενθυμίζουμε στον κ. Μαντά ότι «δεν έφυγε μόνος» του από την περιφερειακή αρχή, όπως αρέσκεται να διαδίδει, αλλά του ζητήθηκε η παραίτησή του από την Εκτελεστική Επιτροπή, όταν αποκαλύφθηκε ενώπιον της ότι λειτουργεί ως «εκτελεστικό όργανο πολιτικών παρεών και συγκεκριμένων μέσων μαζικής ενημέρωσης», που έχουν εξαπολύσει έναν ανήθικο πόλεμο ενάντια στον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου. Αποκαλύφθηκε επίσης ότι για την ικανοποίηση των συμφερόντων αυτών ο κ. Μαντάς και η πολιτική του «παρέα» δεν υπολογίζει καθόλου το δημόσιο συμφέρον.
Ο πανικός του κ. Μαντά είναι έκδηλος στην τολμηρή δημόσια καταγγελία του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου ότισυμπεριφέρεται ως «κομιστής μέσου μαζικής ενημέρωσης». Όσο και να προσπαθεί να αποποιηθεί τη συμπεριφορά αυτή γνωρίζει πολύ καλά ότι αυτή και μόνο είναι η αλήθεια.
Σε ότι αφορά τέλος την «πολιτική, προσωπική, κοινωνική, επαγγελματική και οικογενειακή εξόντωσή του», όπως ο ίδιος αναφέρει, είναι βέβαιο ότι ποτέ δεν απασχόλησε και ούτε πρόκειται να απασχολήσει την περιφερειακή αρχή. Αυτό θα το καταφέρει μόνος του με την ανοίκεια συμπεριφορά του απέναντι στους πολίτες, την ηθική και νομική δεοντολογία.Αναμένουμε λοιπόν κ. Μαντά να τα πούμε «όλα» στη δικαιοσύνη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages