«Ανοιχτός Δήμος» για την χθεσινή συνεδρίαση του ΔΣ - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

 «Ανοιχτός Δήμος» για την χθεσινή συνεδρίαση του ΔΣ

«Ανοιχτός Δήμος» για την χθεσινή συνεδρίαση του ΔΣ

Share This
Η Συντονιστική Επιτροπή της παράταξης «Ανοιχτός Δήμος» για την χθεσινή συνεδρίαση του ΔΣ 21/09/2018 / 35 VIEWS «Δυστυχώς, κατά την χτεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, επιστρατεύθηκαν παλαιοκομματικές πρακτικές και εκδηλώθηκαν μικρόψυχες συμπεριφορές σαν αυτές που, επί χρόνια, ταλαιπωρούν την αυτοδιοίκηση και απογοητεύουν πολίτες με δυνατότητες προσφοράς στην τοπική κοινωνία. Πρακτικές που δυστυχώς αναπαράγουν και συντηρούν γνωστές σε όλους παθογένειες του ευρύτερου πολιτικού βίου.
 Ως Ανοιχτός Δήμος, δεν είμαστε διατεθειμένοι να συμβάλλουμε στην μετατροπή του δημοσίου διαλόγου σε τηλεοπτικό reality, ούτε πρόκειται να αναμειχθούμε σε στείρες διαμάχες που τροφοδοτούνται μόνο και μόνο για να καλύψουν πολιτική αμηχανία και αδιέξοδα. Δηλώνουμε πάντως κατηγορηματικά, κυρίως σε όσους συμπολίτες μας έτυχε να πληροφορηθούν διάφορα παραπολιτικά δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών, ότι δεν τίθεται θέμα ανεξαρτητοποίησης του επικεφαλής μας. 
Αυτό δεν αλλάζει, όσες “πιέσεις” και αν ασκηθούν μέσω διαρροών στον τύπο, όσοι παιδαριώδεις συμβολισμοί με καρέκλες και όσες θεατρικές διαφοροποιήσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο και αν υπάρξουν, προκειμένου να εξασφαλισθεί το επόμενο παραπολιτικό δημοσίευμα. Τέλος, καλούμε όλους να σεβασθούν το θεσμικό ρόλο που έχουν αναλάβει απέναντι στους πολίτες, και να μην ευτελίζουν «ελαφρά τη καρδία» θεμελιώδη στοιχεία της δημοκρατίας όπως η ψήφος επί υπαρκτών και σημαντικών θεμάτων, για λόγους επικοινωνιακούς.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages