ΝΕΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΝΕΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ

ΝΕΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ

Share This
Σε περισσότερους από τους μισούς Δήμους της χώρας, οι υποψήφιοι που θα υποστηριχτούν από τον ΣΥΡΙΖΑ, θα προέρχονται –σύμφωνα με πληροφορίες- από τον ευρύτερο προοδευτικό χώρο.
Πρόκειται για την υλοποίηση της απόφασης που έχει ληφθεί σε Μαξίμου και Κουμουνδούρου να ανοίξουν οι κομματικές θύρες, σε κόσμο και στελέχη που έχουν στηρίξει και συμπαραταχθεί με τον ΣΥΡΙΖΑ στις τελευταίες τρεις εκλογές.
Συνεδριάζει σήμερα –υπό τον Αλέξη Τσίπρα- η Πολιτική Γραμματεία
Τις μηχανές σε φουλ προεκλογικούς ρυθμούς έχει ανάψει στο μεταξύ η κυβέρνηση ενώ και ο ΣΥΡΙΖΑ ακολουθεί. Μέσα σε λίγες ημέρες αναμένεται να συνεδριάσει δύο φορές η Κεντρική επιτροπή, ενώ σε λίγες ώρες συνέρχεται η Πολιτική Γραμματεία, με κύριο θέμα οργανωτικά ζητήματα του κυβερνώντος κόμματος, ενώ εκ των πραγμάτων θα γίνει και πολιτική συζήτηση.
Ο νέος γραμματέας του κόμματος Πάνος Σκουρλέτης έχει αρχίσει να επισκέπτεται μία-μία τις περιφέρειες προετοιμάζοντας το έδαφος για τις αυτοδιοικητικές εκλογές, ενώ θα ακολουθήσουν και επισκέψεις του πρωθυπουργού στις 13 περιφέρειες.
Σε Κουμουνδούρου και Μαξίμου πιστεύουν ότι παρά τους αρνητικούς συσχετισμούς που καταγράφονται στις δημοσκοπήσεις ,το κλίμα μπορεί να αλλάξει καθώς τα μηνύματα που λαμβάνουν από την βάση μετά την παρουσία Τσίπρα στη ΔΕΘ, τα αποτιμούν ως θετικά. Αυτός είναι και ο λόγος που ο πρωθυπουργός έχει ξεκινήσει επισκέψεις σε περιφέρειες και νομούς με στόχο να καλύψει όλο το γεωγραφικό χώρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages