ΧΟΡΕΨΕ..ΖΟΡΜΠΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ! - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΧΟΡΕΨΕ..ΖΟΡΜΠΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ!

ΧΟΡΕΨΕ..ΖΟΡΜΠΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ!

Share This
“Υγιεινός περίπατος”  λοιπόν για τη Μαύρη Θύελλα πριν λίγο στο ταλαιπωρημένο θυμίζουμε από τον… Ζορμπά, κακό γηπεδάκι… 5Χ5 στο Κιβέρι, όπου υπέταξε πολύ εύκολα με σκορ όμως μόνο με 0-1 – και αυτό πρέπει να την προβληματίσει ξανά – την αδύναμη τοπική ομάδα της Ένωσης Λέρνας. 
Το γκολ για την ομάδα του Γιάννη Χριστόπουλου μόλις στο 11ο λεπτό του ματς ο θαυμάσιος ξανά Γιόνδης, μετά από ασίστ – του υπέροχου Μίνγκα, κορυφαίοι και οι δυο τους, μαζί με τους Αθανασόπουλο και Πινδώνη των “μελανολέυκων” και σε αυτόμ τον αγώνα, όπως άλλωστε ήταν και με τον Πάμισο στο γήπεδο του ΜΓΣ για το Κύπελλο Μεσσήνιας.
Οι “μελανόλευκοι” που μπορεί να μην βρίσκουν εύκολα δίχτυα για την αντίπαλη εστία, όμως, όπως και με τον Πάμισο, είχαν 3 δοκάρια (Αθανασόπουλος, 33” , Φουάσης 62΄και Αθανασόπουλος ξανά στο 67′), ενώ έχασαν ξανά πολλές ευκαιρίες (Αθανασόπουλος 31′ 33′, και 66′ και 72′, Πινδώνης 39′, 48′ και 81′).
Χαρακτηριστικό του αγώνα ήταν μπορούμε να πούμε πως δύσκολα, μετά από 94′ λεπτά παιχνιδιού, πως μπορούμε να ξεχωρίσουμε κάποια σημαντική φάση για τους γηπεδούχους, οι οποίοι πολύ, μα πάρα πολύ δύσκολα θα μπορέσουν να μείνουν στην κατηγορία, με την σημερινή τους εικόνα, αλλά και με το ρόστερ που διαθέτουν και κάνει περισσότερο για ομάδα τοπικού και όχι Γ’ Εθνικής κατηγορίας.
Περίπου 200 με 250 φίλαθλοι παρακολούθησαν το ματς του Κιβερίου. Από αυτούς οι 50 ήταν εκδρομείς – και οργανωμένοι πάντα – από την Καλαμάτα και… 150 του Παναργειακού και βέβαια δεν αποφεύχθηκε, μετά το 85′, η ένταση και τα μικροεπεισόδια  ανάμεσα στις δύο πλευρές.
Διαιτησία: Βλάχος Ανδρέας (Ανατολικής Αττικής), Νιδριώτης Μιχαήλ (Αθηνών), Νικολάου Χρήστος (Αθηνών), οι πολύ καλοί και απολύτως δίκαοι και άψγοι σε όλα τους διαιτητές του παιχνιδιού αυτού.  Διαιτηρίες σαν και αυτή τις έχει ανάγκη το ελληνικό ποδόσφαιρο και βέβαια η Γ’ Εθνική κατηγορία… 
Ένωση Λέρνας (Διάκος): Κατσαούνης, Δούρος (80′ Παπαγεωργόπουλος), Σελλής, Κάπλαζης,Καϊάφας- Φλεβάρης, Μούγιος, Τριανταφύλλου, Παπουτσής (70′ Αντωνόπουλος), Μπιτζής, Κόφι (63′ Ταραντίλης).
Καλαμάτα (Χριστόπουλος): Βούρας, Τσόπελας, Φουάσης, Βοσκόπουλος (70′ Μπίζος), Αλιατίδης, Αντωνιαδης, Δελέκου (63′ Λαθύρης), Πινδώνης, Αθανασόπουλος, Μίνγκας (88′ Γκελγκέρια), Γιόνδης (83′ Ζαχαρόπουλος).
sportstonoto

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages