Συλλήψεις για 5 που επιχείρησαν να ταξιδέψουν για Γερμανία - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Συλλήψεις για 5 που επιχείρησαν να ταξιδέψουν για Γερμανία

Συλλήψεις για 5 που επιχείρησαν να ταξιδέψουν για Γερμανία

Share This
Συνελήφθησαν, χθες (21.9.2018) το πρωί και το απόγευμα, στον Κρατικό Αερολιμένα Καλαμάτας Μεσσηνίας, σε δύο (2) ξεχωριστές περιπτώσεις, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Κρατικού Αερολιμένα Καλαμάτας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, πέντε (5) αλλοδαποί, δύο (2) άνδρες ηλικίας 37 και 46 ετών και (3) γυναίκες, ηλικίας 17, 37 και 44 ετών, για πλαστογραφία, Ψευδή Ανωμοτί κατάθεση και παράβαση της Νομοθεσίας για τους Αλλοδαπούς.
Ειδικότερα, στην πρώτη περίπτωση, αστυνομικοί του Αστυνομικού Σταθμού Κρατικού Αερολιμένα Καλαμάτας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, κατά τον έλεγχο των ταξιδιωτικών εγγράφων του 37χρονου και της 37χρονης, οι οποίοι είχαν σκοπό να ταξιδέψουν με πτήση για το Ντίσελντορφ Γερμανίας, διαπίστωσαν ότι τα ταξιδιωτικά τους έγγραφα ήταν προφανώς πλαστά.
Ομοίως και στην δεύτερη περίπτωση, οι αστυνομικοί, κατά τον έλεγχο των ταξιδιωτικών εγγράφων του 46χρονου, της 44χρονης και της 17χρονης, οι οποίοι επίσης είχαν σκοπό να ταξιδέψουν με πτήση για το Ντίσελντορφ Γερμανίας, διαπίστωσαν ότι ταξιδιωτικά τους έγγραφα ήταν προφανώς πλαστά.
Κατά τον αστυνομικό έλεγχο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, από την κατοχή των 37χρονων δύο (2) διαβατήρια Αρχών Βουλγαρίας, ενώ αυτοί συνόδευαν τα δύο (2) ανήλικα τέκνα τους, για τα οποία επίσης υπέδειξαν δύο (2) διαβατήρια Αρχών Βουλγαρίας. Ομοίως, στην κατοχή των υπολοίπων της δεύτερης περίπτωσης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρία (3) δελτία ταυτότητας Αρχών Πορτογαλίας.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας, ενώ η αστυνομική έρευνα και η προανάκριση, διενεργούνται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages