«Η επόμενη ημέρα των μνημονίων στην Ελλάδα – Από τη λιτότητα στις μεταρρυθμίσεις» - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

«Η επόμενη ημέρα των μνημονίων στην Ελλάδα – Από τη λιτότητα στις μεταρρυθμίσεις»

«Η επόμενη ημέρα των μνημονίων στην Ελλάδα – Από τη λιτότητα στις μεταρρυθμίσεις»

Share This
«Η επόμενη ημέρα των μνημονίων στην Ελλάδα – Από τη λιτότητα στις μεταρρυθμίσεις», ήταν το θέμα της ομιλίας που έκανε ο Καθηγητής Οικονομίας Πάνος Καζάκος, το βράδυ της Τρίτης 21 Αυγούστου , στο Πολιτιστικό Κέντρο Αρφαρών. Η διάλεξη δόθηκε στο πλαίσιο της σειράς διαλέξεων για την ιστορία, την κοινωνία και τον πολιτισμό, τις οποίες διοργανώνει η Πρωτοβουλία Πολιτών Δημοτικής Ενότητας Αρφαρών.
 Ο Δήμαρχος Παναγιώτης Νίκας παρέστη στην εκδήλωση και σε χαιρετισμό του τόνισε ότι το τέλος των μνημονίων δε θα έχει άμεσα κάποιο θετικό αποτέλεσμα για τον ελληνικό λαό. Ο ανηφορικός δρόμος θα συνεχισθεί για πολλά χρόνια με τη λιτότητα, την ανεργία, τη φυγή στο εξωτερικό και ενδεχομένως τις κοινωνικές εντάσεις, αλλά και τους εθνικούς κινδύνους. Για να υπάρχει ελπίδα, απαιτείται σοβαρός προγραμματισμός, αποφυγή του λαϊκισμού, φιλαλήθεια προς το λαό και, κυρίως, μεταρρυθμίσεις σε όλες τις δομές, πάνω στις οποίες στηρίζεται η ελληνική κοινωνία, με πρώτη αυτή της κρατικής διοικητικής μηχανής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages