ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟ..ΕΡΙΞΑΝ ΣΤΟ..ΣΕΞ - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟ..ΕΡΙΞΑΝ ΣΤΟ..ΣΕΞ

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟ..ΕΡΙΞΑΝ ΣΤΟ..ΣΕΞ

Share This
Οι Έλληνες μάλλον αντιλήφθηκαν ότι η ζωή δεν βγαίνει με γκρίνιες και μιζέρια και ότι με το να κόψουν το σεξ δεν περνάνε καλύτερα. Έτσι, η οικονομική κρίση, τα προβλήματα στην εξωτερική πολιτική (ελληνοτουρκικά, μακεδονικό) και η δύσκολη καθημερινότητα γενικά δεν τους πτοούν, πλέον, και ασυγκράτητοι εφορμούν σε νέες ερωτικές περιπέτειες. Το αποδεικνύει περίτρανα και η νέα μελέτη του Ανδρολογικού Ινστιτούτου Αθηνών σε συνεργασία με την ALCO. Ο ηδονικός και κοινωνικός βίος των Ελλήνων ανθίζει τα χρόνια των μνημονίων. Η έρευνα έγινε με τηλεφωνικές συνεντεύξεις σε 800 άτομα από όλη τη χώρα, ηλικίας από 17 έως 64 χρόνων, την περίοδο 16-22 Απριλίου 2018. 
Όπως εξηγεί ο Δρ. Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης, χειρουργός ουρολόγος – ανδρολόγος, πρόεδρος του Ανδρολογικού Ινστιτούτου Αθηνών: «Εξωτερικοί και εσωτερικοί εχθροί βάλθηκαν να κατατροπώσουν το ηθικό των Ελλήνων. Πλην, όμως, το ανήθικο (όπως πολιτογραφείται το σεξουαλικό ένστικτο) φαίνεται πως είναι καλύτερα από την περίοδο της αρχής των μνημονίων, σύμφωνα με στοιχεία από παλαιότερες έρευνες της τελευταίας τριετίας.
 Δηλαδή σε όρους συχνότητας σεξ ανά βδομάδα, οι Έλληνες πάνε πολύ καλά σήμερα, συγκριτικά με πριν από τρία χρόνια». Και συνεχίζει: «Η νέα πανελλήνια έρευνα δείχνει πως, παρά την οικονομική κρίση και το αίσθημα απειλής από πραγματικούς και φανταστικούς εχθρούς, το ερωτικό ταμπεραμέντο των Ελλήνων παραμένει αναλλοίωτο και αήττητο, αφού η σεξουαλική συχνότητα διπλασιάστηκε στην περίοδο που έγινε η έρευνα». Ο Έλληνας μοιάζει να βιώνει τη κρίση ιδιοφυώς. Δηλαδή περιγράφει την πραγματικότητα περίπου όπως είναι, αφού το κοινωνικό, εθνικό και πολιτικό περιβάλλον είναι, όντως, καταθλιπτικό. Είναι θυμωμένος, απογοητευμένος και σχεδόν εξοργισμένος, αλλά ταυτόχρονα και αισιόδοξος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages