Αιτήσεις στην ΕΕΤΑΑ για φιλοξενία παιδιών σε βρεφονηπιακούς σταθμούς - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Αιτήσεις στην ΕΕΤΑΑ για φιλοξενία παιδιών σε βρεφονηπιακούς σταθμούς

Αιτήσεις στην ΕΕΤΑΑ για φιλοξενία παιδιών σε βρεφονηπιακούς σταθμούς

Share This
Με στόχο την εξυπηρέτηση περισσότερων παιδιών σε σχέση με τα προηγούμενα έτη, άρχισαν χθες το βράδυ οι αιτήσεις των γονέων για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» για το σχολικό έτος 2018-2019, που αφορά φιλοξενία παιδιών σε δημοτικούς ή ιδιωτικούς βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς.
Οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων θα μπορούν να υποβληθούν μέχρι και τα μεσάνυχτα της 3ης Ιουλίου, στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Ελληνικής Εταιρείας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ) www.eetaa.gr, paidikoi.eetaa.gr ή ταχυδρομικώς στη διεύθυνση: Μυλλέρου 73-77 Αθήνα, Τ.Κ. 10436.
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι άνεργες μητέρες και οι εργαζόμενες (μισθωτές ή αυτοαπασχολούμενες) στον ιδιωτικό τομέα, ενώ αποκλείονται οι δημόσιοι υπάλληλοι. Κριτήρια επιλογής είναι το οικογενειακό εισόδημα, η εργασιακή θέση, η οικογενειακή κατάσταση (τρίτεκνες, πολύτεκνες, ΑμεΑ). Εκτός κριτηρίων είναι οι αιτούντες ΑμεΑ, των οποίων όλες οι αιτήσεις γίνονται δεκτές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages