ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΙΟ...ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ Η ΑΛΕΙΦΕΡΗ - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΙΟ...ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ Η ΑΛΕΙΦΕΡΗ

ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΙΟ...ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ Η ΑΛΕΙΦΕΡΗ

Share This

Ραγδαίες, είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του «κοριού» που βρέθηκε μετά από καταγγελία της αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας, Ελένης Αλειφέρη στο γραφείο της, στην Περιφερειακή Ενότητα του νομού, τη στιγμή που οι έρευνες, σχεδόν τέσσερις μήνες μετά και ενόσω ξεκίνησε η… διαδρομή για τις εκλογές του 2019, βρίσκονται ακόμη σε εξέλιξη. Η κα Αλειφέρη, η οποία δεν ενημέρωσε τον περιφερειάρχη, αλλά τις Εισαγγελικές Αρχές, ως όφειλε, τη στιγμή που επρόκειτο για αδίκημα, ξεκαθάρισε χθες για μια ακόμη φορά, πως δεν έθεσε σε καμία περίπτωση η ίδια, την Περιφερειακή Αρχή στην… απέναντι θέση και συνοδευόμενη από τους δικηγόρους της, Χρήστο Παναγιωτόπουλο και Παναγιώτη Μουργή, άνοιξε τα… χαρτιά της, για τα αμέσως επόμενα βήματα, τα οποία είναι υποχρεωμένη όπως είπε, να ακολουθήσει. 
ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΑΤΟΥΛΗ ΚΑΙ ΜΠΟΥΖΑ Η ΑΛΕΙΦΕΡΗ
 Αφού ξεκαθάρισε πως δεν θα «λιποτακτήσει», δηλώνοντας σε όλους τους τόνους πως δεν παραιτείται, αναφέρθηκε στις δηλώσεις Τατούλη και Μπούζα για τα αποτελέσματα των εξελίξει ερευνών που προφασίστηκαν, καλώντας τους με σχετική αίτηση να καταθέσουν στις Αρχές. «Για δεύτερη φορά, αιρετό μέλος της Περιφέρειας, με ανάρτησή της την προηγούμενη εβδομάδα, επικαλούμενη δήθεν πληροφορίες από τις Αρχές, προσπαθεί να πείσει τους πολίτες, ότι όλα, είναι σκηνοθεσία με μια κακή ηθοποιό (εγώ δεν υπήρξα ποτέ ηθοποιός, άρα κακή θα ήμουν πάντα) και ο «κοριός», είναι υποτιθέμενος. Προσπαθεί δηλαδή, τις δικές της προσδοκίες και επιθυμίες, να τις επικοινωνήσει στην κοινή γνώμη, επικαλούμενη πληροφορίες από τις Αρχές», ανέφερε η κα Αλειφέρη, μιλώντας για την ανάρτηση στο facebook της Αντωνίας Μπούζα, η οποία μεταξύ άλλων, ανέφερε πως τα πορίσματα από τα Εργαστήρια της ΕΛΑΣ στην Αθήνα έχουν φτάσει και άφηνε αιχμές για τη… σιωπή Αλειφέρη, χαρακτηρίζοντας υποτιθέμενο τον «κοριό». «Να θυμίσω ότι έχει προηγηθεί ο κ. Τατούλης, ο οποίος με συνέντευξή του στις 10 Απριλίου, πάλι επικαλούμενος πληροφορίες από τα αποτελέσματα της έρευνας των αρμοδίων Αρχών, προέβη σε σειρά ανακοινώσεων, ενώ και η Εκτελεστική Επιτροπή της Περιφέρειας, επικαλούμενη πάλι πληροφορίες από τα αποτελέσματα των ερευνών εξέδωσε τη συκοφαντική στο πρόσωπό μου ανακοίνωση, περί πλεκτάνης, προβοκάτσιας και συνομωσίας. Το ίδιο ακολούθησε και στο Περιφερειακό Συμβούλιο, με τον περιφερειάρχη να τονίζει πως βασίστηκε όπως είπε, στα αποτέλεσμα ερευνών και να αναφέρει πως υπήρξε κακοσχεδιασμένη πλεκτάνη, που κατέρρευσε εκκωφαντικά. Αναρωτιέμαι, γιατί μετά από όλους αυτούς τους ισχυρισμούς, δεν με κατήγγειλαν στις Αρχές;», τόνισε με νόημα η κα Αλειφέρη, με τον δικηγόρο της Χρήστο Παναγιωτόπουλο, να επιβεβαιώνει το γεγονός της αίτησης για κλήση Τατούλη, Μπούζα και άλλων προσώπων, στον Εισαγγελέα.
 «Όπως ξέρετε, η έρευνα σχετικά με το περιεχόμενο που έχει καταθέσει η κα Αλειφέρη, βρίσκεται σε εξέλιξη από τις διωκτικές Αρχές και είναι μυστική. Δεν έχουμε, άλλωστε δεν θα μπορούσε να έχουμε, στοιχεία ή πληροφόρηση για την πορεία της και προσωπικά, μου προξενεί μεγάλη εντύπωση, πως υπεύθυνοι θεσμικοί παράγοντες, οι οποίοι έχουν δημόσιο λόγο και αναφορά, βγαίνουν με τέτοια ευκολία και αναφέρονται, σχολιάζοντας πολιτικά, ως δήθεν γεγονότα, θέματα που είναι υπό έρευνα. Καταθέτουμε λοιπόν, για να υποβοηθηθεί από την πλευρά μας, αίτηση στην Εισαγγελία, με την οποία υποβάλουμε συγκεκριμένα ζητήματα, τα οποία θα βοηθήσουν ενδεχομένως την Αστυνομία να επεκτείνει και προς αυτές τις κατευθύνσεις την έρευνά της, με στόχο διπλό! Πρώτον, να προσδιοριστεί η χρονική διάρκεια λειτουργίας αυτού του συστήματος, το οποίο μπορεί να ονομάζει αυτή τη στιγμή, οποιοσδήποτε, όπως θέλει και μέσα από τον προορισμό της χρονικής διάρκειας, να προσδιοριστεί το πρόσωπο του δράστη. Για ‘μας, το κρίσιμο είναι η νομική περαίωση αυτής της διαδικασίας, χωρίς να λέμε το αποτέλεσμα. Η καταγγέλλουσα, έχει υποστηρίξει σοβαρά και με όσα στοιχεία διαθέτει, ζητώντας τον εμπλουτισμό και την απόδειξη από την έρευνα της Αστυνομίας, ότι υπήρχε μηχανισμός παρακολούθησης και τα μηχανήματα, στοχεύουν και στον ίδιο το μηχανισμό, καθώς και στο δεύτερο στοιχείο, που είναι η μπαταρία! Εγώ θέλω συστήσω να μη σπεύδουν οι πάντες και η πλευρά της Περιφέρειας, η οποία με στόμφο εξέδωσε ανακοινώσεις, γνωστοποιώντας το αποτέλεσμα, αν είναι δυνατόν, αλλά να αναμένουμε την κατάληξή της. 
Εντός των ημερών άλλωστε, θα κατατεθεί και μια άλλη αίτηση, που θα καλεί και τον κ. Τατούλη και την κα Μπούζα και όσους κατά καιρούς έχουν προβεί σε δημόσιες δηλώσεις, εκφράζοντας βεβαιότητα για το τι, έβγαλε το πόρισμα, τι ακριβώς περιεχόμενο έχει και για τα τεχνικά στοιχεία του μηχανισμού, να καταθέσουν σχετικά με αυτές τις γνώσεις και τη βεβαιότητα που εκφράζουν», δήλωσε ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος, ενώ στην ίδια κατεύθυνση, ήταν και οι δηλώσεις του δεύτερου δικηγόρου της Ελένης Αλειφέρη, Παναγιώτη Μουργή, που στάθηκε στο «μπούλινγκ» που δέχεται από τη στιγμή της καταγγελίας, η αντιπεριφερειάρχης. Από την ΦΩΝΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages