ΔΕΝ ΑΦΗΣΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΟΡΘΙΟ ΟΙ ΚΥΝΗΓΟΙ ΜΕΤΑΛΛΩΝ - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΔΕΝ ΑΦΗΣΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΟΡΘΙΟ ΟΙ ΚΥΝΗΓΟΙ ΜΕΤΑΛΛΩΝ

ΔΕΝ ΑΦΗΣΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΟΡΘΙΟ ΟΙ ΚΥΝΗΓΟΙ ΜΕΤΑΛΛΩΝ

Share This

Σε τρεις περιπτώσεις οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Καλαμάτας ταυτοποίησαν τους δράστες των κλοπών 

Ανάστατοι είναι οι κάτοικοι των χωριών της Μεσσηνίας εξ αιτίας των συνεχών επιδρομών που κάνουν στα σπίτια τους τσιγγάνοι «κυνηγοί» χαλκού και μετάλλων, οι οποίοι αρπάζουν στην κυριολεξία ό,τι μπορεί να πουληθεί για ανακύκλωση στις μάντρες σκραπ.
Σε τρεις περιπτώσεις, όμως, οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Καλαμάτας ταυτοποίησαν τους δράστες των κλοπών και σχημάτισαν δικογραφίες σε βάρος τους. Στην πρώτη από αυτές, αναγνωρίστηκαν δύο τσιγγάνοι ηλικίας 31 και 40 χρόνων ως αυτοί που εισέβαλαν σε ένα οικόπεδο στο χωριό Άγιος Φλώρος και άρπαξαν πέντε μεγάλες μπαταρίες φωτοβολταϊκών και τρεις κλούβες με χάλκινα εξαρτήματα.

Στην δεύτερη περίπτωση, εξιχνιάστηκε η εισβολή στην αυλή του σπιτιού μιας στον Άμμο Μεσσηνίας, απ’ όπου άγνωστοι άρπαξαν δύο μεγάλα χάλκινα καζάνια και εξαφανίστηκαν. Ήδη, σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή σε βάρος ενός 40χρονου τσιγγάνου και η προανάκριση συνεχίζεται για να ταυτοποιηθούν οι συνεργοί του.

Τέλος, σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα κλοπής σε βάρος ενός 25χρονου τσιγγάνου που, μαζί με άγνωστους προς το παρόν συνεργούς του, έσπασε την πόρτα του σπιτιού μιας γυναίκας στον Άρι Μεσσηνίας, αλλά δεν βρήκαν κάτι για να κλέψουν και τράπηκαν σε φυγή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages