Το μνημόνιο φεύγει οι υπογραφές του μένουν ... - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Το μνημόνιο φεύγει οι υπογραφές του μένουν ...

Το μνημόνιο φεύγει οι υπογραφές του μένουν ...

Share This
Βγαίνετε από το μνημόνιο;  και εμείς βγαίνουμε από το σπίτι και πάμε κάπου τριήμερο ( αν έχουμε τίποτα ψιλά) ,αλλά μόλις γυρίσουμε, ενδέχεται να βγούμε στην πόρτα της εισόδου δεκάδες λογαριασμούς για πληρωμή, αν θέλουμε να κρατήσουμε  ζωντανό το σπίτι και να μένουμε μέσα σε αυτό..!  
Μα εδώ τρεμετε μη δεν   πάρετε κάποια δόση χρημάτων ,από τις δανειακές  συμβάσεις που υπογράψατε, και δεν έχετε να πληρώσετε τις υποχρεώσεις της χώρας, στα αλήθεια πανηγυρίζετε αν θα φυγετε απο το μνημόνιο;  
Το μνημόνιο φεύγει οι υπογραφές του μένουν!  
Συντάξεις κομμένες “ φόροι  γραμματόσημα στο γαμ...ι  πρόστιμα” που ελεγε και ο μεγάλος  Τζιμης Πανουσης .
Αλήθεια ποιος φεύγει; 
Βασικά μόνο είναι οι  νεοι Έλληνες που ψάχνουν για μία καλύτερη ζωή στο εξωτερικό .!  Το τι φεύγει και το τι μένει, ελάτε σε μία οικογένεια να μετρήσουμε τις υποχρεώσεις της , για να δείτε πού βρίσκεται το μνημόνιο, το  βιοτικό επίπεδο του Έλληνα και οι υποσχέσεις  σας ,κυβερνώντων και  επίδοξων να κυβερνήσουν, ηγούμενων και προηγούμενων … Αφήστε λοιπόν τις μεγαλοστομίες γιατί δεν πιάνουν  πλέον.. 
Οι ψήφοι είναι μαζεμένοι εκεί που γράφει αναποφάσιστοι, εκεί που γράφει αδιάφοροι,  εκεί που λέει μαύρο και δαγκωτό, και εκεί που ο Έλληνας σαν μόνη απάντηση σε όλα αυτά, δείχνει τις παλάμες του ανοιχτές με τα δέκα δάχτυλα.. 
Είτε λέγεται μνημόνιο είτε λέγεται ανεξάρτητη οικονομική πολιτική ,είτε λέγεται φόρος ,είτε λέγεται φόβος για το μέλλον, ο Έλληνας ξέρει καλά ότι έχασε τη δουλειά του, το μαγαζί του, το μισθό του, το σπίτι του είτε βγήκε στο σφυρί ,είτε πληρώνει ενοίκιο ΕΝΦΙΑ για να το κρατήσει. 
Σκίστε λοιπόν εσεις το μνημόνιο, και  τα λέμε  στην κάλπη , οπου κάποιος  κάλπικος ξανα θα βρεθεί για να τον ψηφίσουμε και να τον χειροκροτήσουμε ...
Θόδωρος  Γαλανόπουλος 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages