ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΠΟΛΥΧΡΩΜΗ ΓΙΟΡΤΗ ΣΤΗΝ 7η ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΠΟΛΥΧΡΩΜΗ ΓΙΟΡΤΗ ΣΤΗΝ 7η ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΠΟΛΥΧΡΩΜΗ ΓΙΟΡΤΗ ΣΤΗΝ 7η ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ

Share This
Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η 7η Ανθοκομική Έκθεση του Δήμου Καλαμάτας, η οποία ολοκληρώθηκε με επιτυχία τη Δευτέρα 28 Μαΐου 2018. Στο Δημοτικό Πάρκο Σιδηροδρόμων, το κοινό είχε τη δυνατότητα να θαυμάσει και να αγοράσει ανθόφυτα, θάμνους και δένδρα, αλλά και εργαλεία και εφόδια, να λάβει πληροφορίες από ειδικούς για τη φροντίδα του κήπου, να παρακολουθήσει καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, να χαρεί στιγμές ξεγνοιασιάς.
Εντυπωσιακό υπήρξε το σεμινάριο ανθοδετικής, που ολοκληρώθηκε το βράδυ της Πέμπτης 24 Μαΐου και διενεργήθηκε στο πλαίσιο της Έκθεσης. Όσοι μετέσχουν, δημιούργησαν εντυπωσιακές ανθοσυνθέσεις δικής τους έμπνευσης και με υλικά της επιλογής τους, υπό την καθοδήγηση των εκπαιδευτών του ΤΕΙ Πελοποννήσου. Το σεμινάριο έκλεισε με έκθεση των ανθοσυνθέσεων και επίδοση των πιστοποιητικών παρακολούθησης. Σημειώνεται δε ότι το Σάββατο 26/5 θα διενεργηθεί βιωματικό εργαστήριο ανθοδετικής, από τις 20.00 έως τις 22.00, στο χώρο της σκακιέρας.
ΠΟΛΛΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ!
Επισημαίνεται ότι, στο πλαίσιο της Έκθεσης, έγιναν και άλλες καλλιτεχνικές εκδηλώσεις ως ακολούθως: Tην Παρασκευή 25 Μαΐου 2018 και μεταξύ των ωρών 18.00 και 21.00, μαθητές από τάξεις του Δημοτικού Ωδείου Καλαμάτας με τους καθηγητές τους θα «γεμίσουν» με μουσική το Δημοτικό Πάρκο Σιδηροδρόμων, δημιουργώντας μία «μουσική διαδρομή» από την είσοδο του Πάρκου μέχρι την Ανθοκομική Έκθεση.
Το Σάββατο 26 Μαΐου και από 20.00 έως 21.00, δόθηκε συναυλία της Παιδικής Ορχήστρας του Δημοτικού Ωδείου Καλαμάτας και του Παιδικού Μελίφωνου. Η Παιδική Ορχήστρα αποτελείται από 14 μαθητές του Ωδείου, από τις τάξεις βιολιού, βιολοντσέλου, φλάουτου, κλαρινέτου, κρουστών και πιάνου και θα τη διευθύνει ο μαέστρος Ιβάν Μάτζαρης. Το Παιδικό Μελίφωνο είναι μία χορωδία που αποτελείται από 30 και πλέον μικρούς μαθητές, υπό την καθοδήγηση της Αλεξάνδρας Μάτζαρη, η οποία επιμελείται την κινησιολογία, αλλά και συνθέτει τραγούδια για τη χορωδία, καθώς και του μαέστρου Ιβάν Μάτζαρη. Στο πιάνο θα συνοδεύσει ο Λουκάς Γεώργας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages