6 ΜΗΝΕΣ ΟΙ ΚΟΡΙΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΠΑΡΤΙ..ΣΤΗΝ Π.Ε. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ! - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

6 ΜΗΝΕΣ ΟΙ ΚΟΡΙΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΠΑΡΤΙ..ΣΤΗΝ Π.Ε. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ!

6 ΜΗΝΕΣ ΟΙ ΚΟΡΙΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΠΑΡΤΙ..ΣΤΗΝ Π.Ε. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ!

Share This
Καταιγιστικές, είναι οι εξελίξεις γύρω από το πολιτικό «θρίλερ» που απλώνει … πέπλο μυστηρίου, πάνω από την Περιφερειακή Αρχή Πελοποννήσου, μετά την καταγγελία της αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας, Ελένης Αλειφέρη, στις Εισαγγελικές Αρχές, για υποκλοπή των συνομιλιών της, στο γραφείο της, στο διοικητήριο! 
Ρεπορτάζ: Γεωργία Αναγνωστοπούλου 
Η υπόθεση παίρνει πανελλήνιες διαστάσεις, ενώ συνεχείς είναι οι καταδικαστικές δηλώσεις για το πρωτόγνωρο αυτό γεγονός που έχει προκαλέσει πολιτική τρικυμία στην Πελοπόννησο. Η κα Αλειφέρη, η οποία φέρεται να είχε ενημερώσει για το θέμα, μόνο τον πρώην –πια- θεματικό αντιπεριφερειάρχη Περικλή Μαντά, αποκάλυψε χθες, πως είχε ενδείξεις πάνω από μισό χρόνο(!!!) για τον… κοριό, που είχε τοποθετηθεί στο γραφείο της, ενώ προέβη και σε ανακοίνωση στήριξης στο πρόσωπο Μαντά, τον οποίο ευχαριστεί δημόσια για τη στάση του, αλλά και τη συνεργασία που είχαν, εστιάζοντας στο χαρακτήρα του και πλέκοντάς του, ένα είδος πολιτικού… εγκωμίου, που επιβεβαιώνει μεταξύ άλλων, την άριστη σχέση τους! Ο Σύλλογος Υπαλλήλων της Π.Ε. Μεσσηνίας καταδικάζει έντονα και απερίφραστα την υποκλοπή και ζητεί διαλεύκανση της υπόθεσης. Παράλληλα η Λαϊκή Συσπείρωση Πελοποννήσου, καταδικάζοντας την υπόθεση τονίζει ότι «έχει ξεφύγει παντελώς η κατάσταση στην Περιφέρεια». 
ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΜΙΣΟ ΧΡΟΝΟ ΟΙ ΥΠΟΨΙΕΣ ΤΗΣ ΑΛΕΙΦΕΡΗ 
Τα ερωτήματα για την «υπόθεση» ωστόσο, παραμένουν αναπάντητα, καθώς η κα Αλειφέρη, η οποία επέλεξε να ενημερώσει τις αρχές, πολύ πριν τον περιφερειάρχη Πέτρο Τατούλη, αποκάλυψε μιλώντας στην εκπομπή «Απευθείας» της ΕΤ1, πως είχε βάσιμες υποψίες και ενδείξεις για το γεγονός, εδώ και πολλούς μήνες! «Από μακρού χρόνου, είχα αρχικά ενδείξεις, στη συνέχεια υποψίες και κατόπιν βεβαιότητα, ότι κάτι γίνεται στο γραφείο μου, υπό την έννοια ότι έβλεπα τη δραστηριότητά μου, στο  σύνολό της, τις συνομιλίες μου δηλαδή, να διαχέονται πολύ γρήγορα! Ήταν σχεδόν “live”», δήλωσε χθες το πρωί, με παρέμβασή της στην εκπομπή της κρατικής τηλεόρασης, η κα Αλειφέρη, μιλώντας για την πολυδιάστατη αυτή υπόθεση, η οποία όπως ήταν αναμενόμενο, από την πρώτη στιγμή, απασχόλησε ολόκληρο το πανελλήνιο. «Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες που έχουν σχέση με τις διαδικασίες προανάκρισης», σημείωσε η αντιπεριφερειάρχης, η οποία ωστόσο, παραδέχτηκε πως άρχισε να ψάχνει μόνη της για τον «κοριό», ο οποίος ήταν επιμελώς κρυμμένος στο γραφείο της, με τις… έρευνές της, να διαρκούν περισσότερο από 6 μήνες! «Δεν είναι προσωπικό το θέμα! Η παραβίαση του απορρήτου των τηλεφωνικών συνομιλιών είναι πραγματικά κακούργημα», τόνισε η αντιπεριφερειάρχης, η οποία επεσήμανε πως πρέπει να συλληφθούν οι δράστες ή ο δράστης και να τιμωρηθούν, για να σταλεί και στην κοινωνία, το μήνυμα ότι δεν πρέπει να υπάρξει ανοχή σε τέτοια ανήθικα, όπως τα χαρακτήρισε, περιστατικά. ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟ …ΦΟΝΤΟ ΤΗΣ  ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑΣ! 
Χθες όμως, αυτή, δεν ήταν η μοναδική εξέλιξη στην πολύκροτη υπόθεση κατασκοπείας στους κόλπους της Περιφερειακής Αρχής Πελοποννήσου, η οποία έχει λάβει μορφή «χιονοστιβάδας». Η αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Ελένη Αλειφέρη, η οποία εμπιστεύτηκε για το θέμα, μόνο τον Περικλή Μαντά, βγήκε μια ακόμη φορά… απέναντι στον Τατούλη, εκδίδοντας ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί τον κ. Μαντά, για τη συνεργασία τους και όχι μόνο! Να θυμίσουμε, πως αμέσως μετά το τηλεφώνημα –της τελευταίας στιγμής- της κας Αλειφέρη στον περιφερειάρχη, για τον έλεγχο πια στο γραφείο της από τις αρχές, ο Πέτρος Τατούλης, κάλεσε εκτάκτως σε σύσκεψη την Εκτελεστική Επιτροπή, στην οποία η Ελένη Αλειφέρη, δεν συμμετείχε. Εκεί,  αντιθέτως, βρέθηκε ο Περικλής Μαντάς, ο οποίος παραδέχθηκε πως είχε ενημερωθεί για τις υποψίες της αντιπεριφερειάρχη, με αποτέλεσμα την αποπομπή του. Ο κ. Μαντάς, με ανακοίνωσή του, έκανε λόγο για παραίτηση, υπερτονίζοντας τον όρο αλήθεια και ο περιφερειάρχης, μοιάζει να… παρακολουθεί απλώς τις εξελίξεις.
Από την ΦΩΝΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages