Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΟΥ ΔΙΗΜΕΡΟΥ ΣΤΟ KALAMATANEWS - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΟΥ ΔΙΗΜΕΡΟΥ ΣΤΟ KALAMATANEWS

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΟΥ ΔΙΗΜΕΡΟΥ ΣΤΟ KALAMATANEWS

Share This

Σάββατο 24/02

Το Σάββατο κατά διαστήματα θα επικρατήσει πολύ άστατος καιρός, τόσο στο Ιόνιο, όσο και στα ηπειρωτικά τμήματα αλλά και στις περισσότερες περιοχές του Αιγαίου. Τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού θα είναι οι ισχυρές κατά τόπους βροχοπτώσεις, οι τοπικές καταιγίδες ιδιαίτερα στην κεντρική και τη νότια Ελλάδα αλλά και στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου. Αλλά και οι πρόσκαιρου χαρακτήρα πυκνές κατά τόπους χιονοπτώσεις στις περισσότερες ορεινές περιοχές της ηπειρωτικής χώρας αλλά και σχεδόν στα ημιορεινά τμήματα της Θράκης.
Η θερμοκρασία στη Βόρεια Ελλάδα θα αγγίξει τους 12 βαθμούς Κελσίου αργά το μεσημέρι, τους 15 με 16 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και νησιωτικά τμήματα, με εξαίρεση το νότιο Αιγαίο όπου ο υδράργυρος θα αγγίξει τους 17 βαθμούς Κελσίου.
Οι άνεμοι στα πελάγη θα πνέουν ιδιαιτέρως ενισχυμένοι και από διάφορες διευθύνσεις αγγίζοντας στο Ιόνιο τα 7 με 8 μποφόρ σε τοπικό επίπεδο, στο νότιο Αιγαίο τα 6 με 7 μποφόρ, όπως ιδιαιτέρως ενισχυμένο θα είναι και το βορειοανατολικό ρεύμα στο βόρειο Αιγαίο που θα πνέει με ένταση έως και 8 μποφόρ τοπικά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages