«Θα υποδεχθούμε τον Τσίπρα όπως πρέπει» λένε..στη Τρίπολη - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

«Θα υποδεχθούμε τον Τσίπρα όπως πρέπει» λένε..στη Τρίπολη

«Θα υποδεχθούμε τον Τσίπρα όπως πρέπει» λένε..στη Τρίπολη

Share This
Αγωνιστική υποδοχή επιφυλάσσουν οι συλλογικότητες της Πελοποννήσου στον πρωθυπουργό και πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα κατά την προγραμματισμένη επίσκεψή του στις 27 Φεβρουαρίου στο πλαίσιο της του Αναπτυξιακού Συνεδρίου που διοργανώνει ο ΣΥΡΙΖΑ στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.
Οι συλλογικότητες και οι φορείς της Αρκαδίας, αλλά και της Αργολίδας, της Μεσσηνίας και της Κορίνθου, έχουν λάβει θέση απέναντι στην κυβέρνηση αλλά και στον ίδιο τον Πρωθυπουργό, καθώς, όπως είπαν χθες κατά τηην ευρεία σύσκεψή τους στο Εργατικό Κέντρο Αρκαδίας, μόνο για ανάπτυξη δεν μπορεί να κάνει λόγο αυτή η κυβέρνηση.
Ο κ. Αλεξανδρής, περιφερειακός σύμβουλος και εκπρόσωπος της Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης Πολιτών Αρκαδίας, μας μίλησε για την πρόθεση των συλλογικοτήτων να διοργανώσουν αγωνιστική κινητοποίηση την ημέρα που θα βρίσκεται ο Τσίπρας στην Τρίπολη: «Αντιδρούμε στο ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας και στην αντιλαϊκή τους πολιτική. Μιλάνε για ανάπτυξη την ώρα που γίνεται η πώληση λιγνιτικών μονάδων και ορυχείων, στο Λεκανοπέδιο Μεγαλόπολης και που οι πλειστηριασμοί γενικεύονται και γίνονται καθολικά ηλεκτρονικά. Η Περιφέρεια Πελοποννήσου βρίσκεται ανάμεσα στις Περιφέρειες της χώρας με τη μεγαλύτερη ανεργία. Η ανάπτυξή τους στηρίζεται εις βάρος των δικαιωμάτων του λαού και των εργαζομένων, οι πολίτες θα υποδεχθούν έτσι όπως πρέπει τον Τσίπρα».
Ο κ. Παντελής Κοκκινόπουλος, δημοτικός σύμβουλος Ναυλπίου και μέλος του Κινήματος κατά των Πλειστηριασμών, σχολίασε:«Έχουμε ανάπτυξη του εξευτελισμού, της φτωχοποίησης, της πώλησης δημοσίων και ιδιωτικών αγαθών, όπως είναι η ιδιωτική κατοικία. Η ανάπτυξη αυτή είναι για τα συμφέροντα του λαού ή κάποιας παρέας; Είμαστε εδώ για να σταθούμε απέναντι στα ''θα, θα, θα...'' κάποιων που θέλουν να κλέψουν την εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages