Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΓΙΟΡΤΑΣΕ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940 - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΓΙΟΡΤΑΣΕ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940

Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΓΙΟΡΤΑΣΕ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940

Share This
Με τη δέουσα τιμή και λαμπρότητα έγινε σήμερα στον κεντρικό ιστό της Καλαμάτας η καθιερωμένη παρέλαση, ως εκδήλωση μνήμης και τιμής στην Εθνική μας Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου. 

Μαθητές με υπερηφάνεια, τμήματα συλλόγων και φορέων, αλλά και οι ένοπλες δυνάμεις έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και μαζί και το μήνυμα των ιδανικών και των αξιών του αγώνα των προγόνων μας που συνεχίζει και σήμερα να είναι επίκαιρο. 
Στις εορταστικές εκδηλώσεις και στην παρέλαση την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο υφυπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Στέργιος Πιτσιόρλας την Ελληνική Βουλή εκπροσώπησε ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας Πέτρος Κωνσταντινέας Πέτρος, τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη εκπροσώπησε ο πρώην Υπουργός και πολιτευτής Γιάννης Λαμπρόπουλος την Ένωση Κεντρώων ο κος Σταύρος Σκληβάγκος 
Το παρών επίσης έδωσαν η Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Ελένη Αλειφέρης ,ο δήμαρχος Καλαμάτας Παν.Νίκας ,περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλου, εκπρόσωποι των στρατιωτικών και αστυνομικών αρχών αρχών και πλήθος κόσμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages