ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ ΤΟ..ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ! - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ ΤΟ..ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!

ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ ΤΟ..ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!

Share This
Τελικά το τέλος του κόσμου, όπως πολλοί περίμεναν, δεν ήρθε το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου και η ανθρωπότητα θα είναι ασφαλής για τα επόμενα χρόνια.
Σύμφωνα με την Revelation 12 Sign η αρχή της Αποκάλυψης θα ξεκινούσε με την εμφάνιση μιας γυναίκας ηλιόλουστης, με το φεγγάρι στα πόδια της και ένα στέμμα με 12 αστέρια στο κεφάλι της.
Οι οπαδοί αυτής της θεωρίας πίστευαν ότι αυτή η προφητεία θα εκπληρωθεί στις 23 Σεπτεμβρίου, καθώς θα γινόταν μια αστρονομική ευθυγράμμιση που περιλαμβάνει τους αστερισμούς του Λέοντα και της Παρθένου μαζί με διάφορους άλλους πλανήτες.
Η περίεργη αυτή θεωρία με το όνομα Revelation 12 ξεκίνησε από τον Γουίλιαμ Τάμπλεϊ, ο οποίος είχε ένα κανάλι στο YouTube και το 2011 δημοσίευσε το πρώτο βίντεο σχετικά με την ευθυγράμμιση των πλανητών.
Μάλλον οι υπολογισμοί του Τάμπλεϊ ήταν λάθος, έτσι ο κόσμος… σώθηκε.
Πάντως ο καθηγητής γεωφυσικής Daniel Rothman, ο οποίος έβαλε κάτω τα στοιχεία, σύμφωνα με τους υπολογισμούς του, το τέλος του κόσμου θα έρθει τελικά το 2100.
Αλλά θα είναι από δικό μας λάθος! Η καταστροφή, λοιπόν, της Γης θα έρθει όταν οι ωκεανοί θα έχουν πια τεράστια ποσότητα άνθρακα! Σύμφωνα με τους υπολογισμούς του καθηγητή, το πιο θετικό σενάριο είναι ότι αυτή η ποσότητα άνθρακα θα συγκεντρωθεί στους ωκεανούς στο τέλος του αιώνα.

antennanews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages