ΣΑΡΩΣΕ Η...ΜΕΔΟΥΣΑ ΜΕ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΧΑΛΑΖΙ ΣΤΗΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑ - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΣΑΡΩΣΕ Η...ΜΕΔΟΥΣΑ ΜΕ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΧΑΛΑΖΙ ΣΤΗΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΣΑΡΩΣΕ Η...ΜΕΔΟΥΣΑ ΜΕ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΧΑΛΑΖΙ ΣΤΗΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

Share This
ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑ:Από το "μπουρίνι" που έπληξε τις πρώτες πρωινές ώρες την περιοχή μας, η Πυροσβεστική Υπηρεσία Καλαμάτας δέχθηκε περισσότερες από 10 τηλεφωνικές κλήσεις και επενέβη σε 3 αντλήσεις, 4 κοπές δέντρων και μία κατάσβεση πυρκαγιάς σε φοίνικα στην περιοχή της Βέργας. Από την έντονη βροχόπτωση προβλήματα κατεγράφησαν και σε αρκετά σημεία της Μεσσηνίας, όπως και σε καλλιέργειες. Τα συνεχόμενα ηλεκτρικά έκαναν τη νύχτα μέρα.
Καταγράφηκαν 75.8 mm, με μέγιστη ραγδαιότητα 202.2 mm/hr. 7 μποφόρ ριπές ανέμου και εντυπωσιακή πτώση θερμοκρασίας που έφτασε τους 18.2c. Τα συνεχόμενα ηλεκτρικά και οι ισχυρές ριπές προξένησαν προβλήματα στο δίκτυο ηλεκτροδότησης της Μεσσηνίας, με πολλές διακοπές ρεύματος.
Σαρώνει η «Μέδουσα» ολόκληρη τη χώρα με καταιγίδες, χαλάζι ακόμη και χιόνια στα ορεινά.
Κατακόρυφη πτώση της θερμοκρασίας, καταστροφές και προβλήματα. 
Το «έστρωσε» στο Μέτσοβο
Δυνατό μπουρίνι συνοδευόμενο από χαλαζόπτωση, έπληξε το λεκανοπέδιο των Ιωαννίνων προκαλώντας ζημιές σε καλλιέργειες, στο Ζωτικό.  Οι σφοδρές καταιγίδες και έντονες χαλαζοπτώσεις έπληξαν και τα ορεινά του νομού Ιωαννίνων, τμήμα της περιοχής του Ζαγορίου και της Λάκκας Σουλίου με τα σοβαρότερα όμως προβλήματα να έχουν καταγραφεί μέχρι στιγμής στο Μέτσοβο. Εικόνες από το epiruspost


Αχαΐα: Σφοδρό χαλάζι και πυρκαγιά από κεραυνό 
Ισχυρή καταιγίδα έπληξε την πόλη της Πάτρας και την ευρύτερη περιοχή. Κύριο χαρακτηριστικό των ακραίων καιρικών φαινομένων ήταν η έντονη βροχόπτωση, η συνεχής πτώση κεραυνών αλλά και χαλαζόπτωση κατά μήκος της εθνικής οδού Πατρών – Πύργου στο ύψος της κάτω Αχαγιάς. Προς στιγμή διεκόπη η κυκλοφορία καθώς οι οδηγοί δεν είχαν καθόλου ορατότητα. Mια μεγάλη τζαμαρία του κλειστού κολυμβητηρίου ΠΕΠΑΝΟΣ στην Πάτρα την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης.
Η μεγάλη κατασκευή με σίδερα και τζάμια, κατέρρευσε στην πίσω πλευρά των εγκαταστάσεων, εκεί που βρίσκεται η βοηθητική πισίνα και γίνονται οι καταδύσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages