«Επιχειρηματικότητα στον αγρο-διατροφικό τομέα» - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

«Επιχειρηματικότητα στον αγρο-διατροφικό τομέα»

«Επιχειρηματικότητα στον αγρο-διατροφικό τομέα»

Share This
Η επιχειρηματικότητα στον αγρο-διατροφικό τομέα βρέθηκε στο επίκεντρο ημερίδας που διοργάνωσε το Σάββατο 27 Μαΐου στην Καλαμάτα, το Κέντρο Αγροδιατροφικής Επιχειρηματικότητας Μεσσηνίας. Κατά τη διάρκεια των εργασιών, καταξιωμένοι επιστήμονες και επιτυχημένοι επιχειρηματίες μεταλαμπάδευσαν συσσωρευμένη γνώση και εμπειρία σε ζητήματα αγροδιατροφικής επιχειρηματικότητας. Στόχος της ημερίδας ήταν να αναδειχθούν οι απαιτήσεις και τα κρίσιμα σημεία για τη δημιουργία μίας επιτυχημένης αγροδιατροφικής επιχείρησης. Στο πλαίσιο της ημερίδας, δόθηκαν (18) βεβαιώσεις παρακολούθησης του δεύτερου κύκλου βιωματικών σεμιναρίων ενηλίκων του ΚΑΕΜ. Το πρόγραμμα των ομιλιών είχε ως εξής : Ο καθηγητής Μάρκετινγκ Τροφίμων στο πανεπιστήμιο Aarhus της Δανίας, Αθανάσιος Κρυστάλλης, παρουσίασε τη σημασία της έρευνας μάρκετινγκ στη δημιουργία ικανοποιημένων πελατών, εστιάζοντας στην περίπτωση του ελαιολάδου.
 «Μάρκετινγκ είναι ένα σύνολο λειτουργιών και διαδικασιών για τη δημιουργία, διανομή και επικοινωνία προσφερόμενων προϊόντων και υπηρεσιών που δημιουργούν αξία για καταναλωτές, πελάτες, συνεργάτες και εν γένει την κοινωνία», είπε, δίνοντας τον ορισμό της επιστήμης του Μάρκετινγκ. Αναφέρθηκε στις τακτικές Μάρκετινγκ αλλά και στο πως «δημιουργούνται» οι ικανοποιημένοι καταναλωτές τροφίμων. Παρουσίασε συγκεκριμένα χαρακτηριστικά που αποτελούν για τους καταναλωτές κριτήρια επιλογής στο ελαιόλαδο (πχ γενική εμφάνιση, οργανοληπτικά χαρακτηριστικά, πληροφορίες ετικέτας, τιμή και καινοτομίες συσκευασίας) και πρόσθεσε ότι η αντιληπτή ποιότητα, η κατανάλωση που σχετίζεται με την υγεία και η ηθική συμπεριφορά αποτελούν τη σύνδεση του ελαιολάδου με κίνητρα και αξίες.

1 σχόλιο:

  1. Η μαρτυρία μου Γεια σε όλους. Είμαι εδώ για να καταθέσω πώς έλαβα το δάνειο μου από τον κ. Μπέντζαμιν αφού υπέβαλα αίτηση αρκετές φορές από διάφορους δανειστές δανείων που υποσχέθηκαν να βοηθήσουν, αλλά δεν μου έδωσαν ποτέ το δάνειο. Μέχρι που ένας φίλος μου με εισήγαγε στον κ. Μπεντζάιν Λι υποσχέθηκε να με βοηθήσει και μάλιστα το έκανε όπως υποσχέθηκε χωρίς καμία καθυστέρηση. Ποτέ δεν πίστευα ότι υπάρχουν ακόμα αξιόπιστοι δανειστές δανείων έως ότου συνάντησα τον κ. Benjamin Lee, ο οποίος πράγματι βοήθησε το δάνειο και άλλαξε την πεποίθησή μου. Δεν ξέρω αν χρειάζεστε με κανέναν τρόπο ένα γνήσιο και επείγον δάνειο. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με τον κ. Benjamin μέσω του WhatsApp +1-989-394-3740 και το email του: Lfdsloans@outlook.com ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages