ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΣΤΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΣΤΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΣΤΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Share This
Τα τελευταία χρόνια γινόμαστε μάρτυρες της άνθησης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, με πάρα πολλούς χρήστες να δημοσιεύουν χωρίς ενδοιασμό προσωπικά δεδομένα, τα οποία είναι ορατά, όχι μόνο από τους «φίλους» τους, αλλά και από οποιονδήποτε άλλο χρήστη. Η πολύ μεγάλη δυναμική αυτών των μέσων αντικατοπτρίζεται από τον τεράστιο αριθμό χρηστών με «βασιλιά» το Facebook, στο οποίο –και όχι μόνο- οι περισσότεροι κοινοποιούν σχεδόν τα πάντα όσον αφορά την προσωπική τους ζωή, χωρίς δεύτερη… σκέψη. Κι όμως, τα ζητήματα που αφορούν στη «σκοτεινή» πλευρά της ευρείας υιοθέτησής τους δεν είναι ιδιαίτερα γνωστά και δεν έχουν συζητηθεί ακόμα σε μεγάλη κλίμακα.
Σε αυτά και διάφορα ακόμη ζητήματα, γύρω από το Facebook, το twitter και το instagram, θα αναφερθούν απόψε ειδικοί επιστήμονες σε εκδήλωση στην Καλαμάτα. Την εκδήλωση στο αμφιθέατρο Αλέξανδρος Κουμουνδούρος του διοικητηρίου, διοργανώνει στο πλαίσιο της εξωστρέφειάς του, το Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας, όπως ενημέρωσης στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, ο Διευθυντής του Παναγιώτης Τζαβάρας. «Είναι μια ημερίδα υψηλού επιπέδου που γίνεται σε συνεργασία με το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Την ημερίδα, θα προλογίσει ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, ενώ κεντρικοί ομιλητές μεταξύ άλλων θα είναι ο τ. Πρύτανης του Καποδιστριακού και βουλευτής Επικρατείας ΝΔ Θεόδωρος Φορτσάκης, ο καθηγητής του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου Κώστας Θεολόγου και ο καθηγητής Φιλοσοφίας Στέλιος Σπυρίδων και ο αν. Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών Χρήστος Μπούρας», ανέφερε ο κ. Τζαβάρας και συνέχισε.
«Το ΚΕΚ, προσπαθεί με μια σειρά τέτοιες εκδηλώσεις, επιστημονικές ημερίδες δηλαδή, να καλύψει ένα κενό που υπήρχε σε αυτόν τον τομέα. Πλέον, είμαστε ένας μεγάλος φορέας δια βίου μάθησης, ίσως ο σημαντικότερος σε επίπεδο Περιφέρειας και θα ήθελα να τονίσω πως η ημερίδα αυτή, είναι ανοιχτή για το κοινό και οι συμμετέχοντες θα πάρουν και βεβαίωση παρακολούθησης», δήλωσε κ. Τζαβάρας, ενώ στις καινοτομίες και τις νέες πρωτοβουλίες του δραστήριου Περιφερειακού ΚΕΚ αναφέρθηκε ο νόμιμος εκπρόσωπός του Αποστόλης Γκούνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages