ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ Η ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ Η ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ Η ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

Share This
Την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι οι Περιφέρειες, σε αγαστή συνεργασία με τα αρμόδια Υπουργεία και τους Δήμους, έχουν αναλάβει με επιτυχία το βάρος της εξωστρέφειας, αλλά και της αναδιοργάνωσης της αναπτυξιακής πορείας της χώρας, εξέφρασε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης στο χαιρετισμό του κατά τη διάρκεια των εγκαινίων της έκθεσης τροφίμων και ποτών FoodExpo 2017, το Σάββατο 18 Μαρτίου 2017. Ο κ. Τατούλης τόνισε επίσης ότι η Περιφέρεια Πελοποννήσου ήταν η πρώτη που ακολούθησε την πολιτική της εξωστρέφειας στην προώθηση του τουρισμού και των αγροτικών προϊόντων της «και χαίρομαι γιατί σήμερα αυτή η επιλογή αποτελεί εθνική κατεύθυνση».
«Είμαι πεπεισμένος ότι μέσα από την καινοτομία, την εξειδίκευση, την ευφυία, αλλά πάνω απ’ όλα το ρηξικέλευθο πολιτικό κόστος που πρέπει να αναλάβουμε, μαζί με τους πολίτες που αποτελούν τη μόνη ελπίδα σε αυτό τον τόπο, μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τα μεγάλα προβλήματα» δήλωσε ακόμη ο Περιφερειάρχης και τόνισε την ικανοποίησή του γιατί η Πελοπόννησος είναι δυναμικά παρούσα στην έναρξη των εργασιών του «πιο σημαντικού θεσμού που προσπαθεί να ανακατατάξει και να ανακατανείμει την προσπάθεια που κάνει η χώρα μας αυτή τη στιγμή, ιδιαίτερα δε στον κρίσιμο τομέα των τροφίμων και των ποτών».
Οι επιμελητηριακοί θεσμοί, οι Περιφερειακές αρχές και Δημοτικές αρχές τα προηγούμενα χρόνια μαζί με ευφυείς επαγγελματίες του είδους θα έχουν μια ευοίωνη εξέλιξη, σύμφωνα με τον Περιφερειάρχη, γιατί είναι ο μόνος τρόπος να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα στη χώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages