Η πρώτη αγωνιστική ημερίδα για το Τμήμα Στίβου του Μεσσηνιακού Γ.Σ. - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Η πρώτη αγωνιστική ημερίδα για το Τμήμα Στίβου του Μεσσηνιακού Γ.Σ.

Η πρώτη αγωνιστική ημερίδα για το Τμήμα Στίβου του Μεσσηνιακού Γ.Σ.

Share This
Την πρώτη αγωνιστική ημερίδα, μια μεγάλη γιορτή του αθλητισμού, διοργανώνει το Τμήμα Στίβου του Μεσσηνιακού Γυμναστικού Συλλόγου τοΣάββατο 5 Νοεμβρίου 2016, ώρα 15:30, στοΔημοτικό Στάδιο Καλαμάτας. Μαθητές / αθλητές των τάξεων Νηπιαγωγείων, Δημοτικών και Α’ Γυμνασίου θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε συναγωνιστικές δραστηριότητες, σε μια εκπληκτική διοργάνωση που δίνει έμφαση στα οφέλη της άθλησης και στην συμμετοχή.

Τα παιδιά των Νηπιαγωγείων θα λάβουν μέρος στον δρόμο ταχύτητας 30 μέτρων.
Οι μαθητές  της Α’ και Β’ Δημοτικού στον δρόμο 40 μέτρων ή 40 μέτρων με εμπόδια.
Οι μαθητές της Γ’ και Δ΄ Δημοτικού έχουν να επιλέξουν ένα αγώνισμα μεταξύ του δρόμου 50 μέτρων, του άλματος σε μήκος και της ρίψης μπαλάκι.
Οι μεγαλύτεροι αθλητές (Ε’, ΣΤ’ Δημοτικού και Α΄ Γυμνασίου) σε ένα αγώνισμα εκ των άλματος σε μήκοςμπαλάκιδρόμου 60 μέτρων και δρόμου 600 μέτρων.

Μετά το κυρίως αγωνιστικό πρόγραμμα αθλητές των Δημοτικών θα συμμετέχουν στο εγκεκριμένο από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Στίβου πρόγραμμα KIDS ATHLETICS. Στο τέλος της εκδήλωσης όλοι οι αθλητές θα λάβουν μετάλλιο και δίπλωμα συμμετοχής.

Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να συμπληρώσουν την ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ (θα την προμηθευτούν και θα την παραδώσουν από/ στους προπονητές τους/καθηγητές Φυσικής Αγωγής του Τμήματος Στίβου του Μεσσηνιακού) μέχρι την 3-11-16 στο Δημοτικό Στάδιο.  Οι μαθητές που δεν θα έχουν λάβει την δήλωση συμμετοχής μπορούν εναλλακτικά να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στα τηλέφωνα 6947373787  6974709074 ή στο email tonikh8@yahoo.gr, μέχρι την παραπάνω ημερομηνία.

Όσοι συμμετέχουν στους αγώνες θα πρέπει να έχουν προσκομίσει ιατρική βεβαίωση
Οι αθλητές που δεν ανήκουν στη δύναμη του Μεσσηνιακού, θα πρέπει να προσκομίσουν ιατρική βεβαίωση στη γραμματεία των αγώνων λίγο πριν από την έναρξη της εκδήλωσης. Οι μαθητές των Δημοτικών σχολείων που έχουν καταθέσει στο σχολείο τους Ιατρική βεβαίωση μπορούν να λάβουν μέρος στους αγώνες με ευθύνη των γονέων τους.
Η παρουσία όλων των γονέων και των συγγενικών προσώπων των αθλητών κρίνεται σημαντική και αναγκαία. Οι γονείς θα οδηγήσουν τα παιδιά στην κλειστή αίθουσα  κάτω από τη βόρεια κερκίδα απ’ όπου θα οδηγηθούν από τους καθηγητές Φυσικής Αγωγής στον αγωνιστικό χώρο για να αρχίσουν οι αγώνες. Οι γονείς θα παραμένουν  στη νότια κερκίδα για να παρακολουθήσουν την εκδήλωση.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΝΕΡΓΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ Ή ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ.
Εάν οι καιρικές συνθήκες δεν επιτρέψουν τη διεξαγωγή των αγώνων,  η  ημερίδα θα γίνει τηνΚυριακή 6 -11-16  και ώρα  10:30.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages